VeChain teknolojik araştırma ve geliştirmeleriyle dikkat çekiyor
VeChain teknolojik araştırma ve geliştirmeleriyle dikkat çekiyor

Moda markası H&M, ürünlerini VeChain Blockchain’ini kullanarak izleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Moda markası H&M, ürünlerinin detay bilgilerini vermek için Blockchain teknolojisini kullanıyor ve tercihini VeChain’dan yana kullanıyor.

Moda markası H&M, artık VeChain ekosistemine dahi oluyor

İsveçli moda markası H&M geçtiğimiz günlerde, özellikle giyim hattı mağaza için ürünlerinin detaylı bir bilgisini vermek üzere Blockchain’i kullanacağını duyurdu. Pilot projede kullanılan Blockchain VeChain. The Next Web’e yapılan bir açıklamada şirket, deneme için kullanılan ürünün Sonbahar 2018 koleksiyonundan bir yün bere olduğunu doğruladı. H&M sözcüsü konuya yönelik şunları söylüyor:

Mağazada ürün veri izlenebilirliğini güvence altına almak için Blockchain teknolojisini kullanmak adına VeChain ile bir pilot uygulama yapıldı. Test sonbahar 2018 koleksiyonundan bir yün bere üzerine yapıldı.

Ürünün NFC çipi tarayarak, müşteriler menşe, malzeme, tedarikçi ve benzerleri gibi ürünün ayrıntılı bilgilerine erişebilirler.

VeChain sektörde aktif olarak çalışıyor

VeChain, geçen Haziran ayında kendi ana ağını piyasaya sürdüğünden  beri çeşitli sektörlerden birçok tarafla aktif olarak ortaklık kuruyor. VET fiyatının son birkaç ayda net açıklama yapılmadan birkaç kez depolandığı bildirildi ve şu anda VET %5 oranında düşüşle 0,007 dolardan işlem görüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin