MINE Network, 2 milyon dolarlık başarılı finansman turunu duyurdu
MINE Network, 2 milyon dolarlık başarılı finansman turunu duyurdu

MINE Network, 2 milyon dolarlık başarılı finansman turunu duyurdu

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – İlk standart çok zincirli hash oranı token protokolü olan MINE Network, yakın zamanda yürütülen bir finansman turunda kripto alanındaki en büyük isimleri kendine çektiğini duyurdu. Finans turu, Skyrim Finance, Kylin Network, Charged gibi ortakların desteğiyle Exnetwork Capital, CSP DAO, STC Capital, Oracles Investment Group, MoonBoots, Leos Ventures, Global Key Investment ve Aza Groups gibi büyük risk sermayesi firmaları tarafından yönetildi. Parçacıklar ve FOMO Günlükleri.

MINE Network, finansman turundan 2 milyon doları başarıyla güvence altına aldı ve madencilerin operasyonlarını etkileyen endüstrinin sorunlarına çözümler sunmayı amaçladığı için madencilik sektöründe devrim yaratmaya hazır görünüyor.

Yeni ortaya çıkan bir blockchain projesi olarak MINE Network, madencilik sektörünü yeniden yapılandırmaya kararlı. Çok zincirli hash oranı token protokolü, kârlılık, katma değer teklifleri ve daha az sıkıcı prosedürlere sahip bir madencilik endüstrisi oluşturmayı planlıyor. Ayrıca, sürdürülebilirliği sağlayan oyunlaştırılmış bir metaverse oluşturmak da dahil olmak üzere kripto madenciliğini ilginç yollarla yeniden tanımlamayı hedefliyor.

MINE Network ekibi, sürdürülebilir oyun sistemi kurmayı amaçlıyor

MINE Network, benzersiz bir değer teklifiyle kripto madenciliği alanına giriyor. Merkezi olmayan token projesi, zincirler arası bir madencilik protokolü oluşturuyor ve temel olarak gerçek madencilik ödülleri ile endüstrinin ilk madencilik oyununu yaratıyor. Birincil amaç, dünyanın her yerindeki madencilere ve oyun severlere hitap edecek sürükleyici bir ekonomi tanımlamak. Tüm oyun içi ödüller, protokolün hash oranı havuzuna dayalı.

Yeni oyuncular havuza katkıda bulunur ve oyunda çıkarılan tokenlerin %10’undan fazlası daha fazla güç satın almak için hashrate havuzuna geri döner. Daha sonra, zamanla bu döngü oyun içi ödülleri artırarak oyunu kendi kendine sürdürülebilir hale getirir. Bu benzersiz yapı ve oyun konsepti ile MINE Network ekibi, kendi kendine sürdürülebilir bir oyun ekonomisini tam olarak kurmayı amaçlıyor. Ekip, geleneksel madenciliği, madencilerin sınırsız fırsatlar dünyasına erişmelerini sağlayacak yepyeni bir ekosistemde yeniden şekillendirmek için bu girişimi benimsiyor.

Başarılı bir finansman turunun ardından MINE Network, ekosistemini blockchain meta veri tabanına genişletiyor. Proje, ‘MINEverse’ adıyla kendine metaverse yaratıyor. MINEverse, kripto madenciliği de dahil olmak üzere kripto para dünyasının en heyecan verici yönlerini daha sağlam, çok yönlü bir oyun deneyiminde birleştiriyor. Oyuncular için teşvikler sunacak ve yönetecek, kazanmaya dayalı ve NFT odaklı bir oyun alanı.

MINEverse, NFT yaratıcılarının yanı sıra kripto madencilerinin özgürce etkileşimde bulunabileceği, yaratıcılıklarının sınırlarını test edebileceği, sürükleyici bir sanal ekosistem olarak hareket ediyor.

coinquora

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir