İki farklı Bitcoin balinasında işlem hacmi 1,2 milyar doları aştı
İki farklı Bitcoin balinasında işlem hacmi 1,2 milyar doları aştı

Milyon dolarlık Bitcoin balinası bu iki altcoin’e dikkat çekti: “Portföyünüzde mutlaka bulunsun!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin balinaları, genellikle yalnızca BTC yatırımlarıyla gündeme gelen ve devasa varlıklara sahip yatırımcılardır. Geçtiğimiz günlerde bu sınırların biraz dışına çıkan açık sözlü bir balina, Bitcoin ile birlikte iki kripto para biriminin daha yüksek potansiyeli olduğunu iddia etti.

Tavsiye 1: “Bitcoin ile birlikte LEO….”

Joe007 olarak bilinen balina, UNUS SED LEO’nun (LEO) kripto portföylerini çeşitlendirmek isteyen yatırımcılar için sağlam bir seçim olabileceğini söylüyor.

LEO’nun son derece düşük korelasyonu, kripto portföyleri oluşturma söz konusu olduğunda onu arzu edilen bir çeşitlendirme aracı haline getirecektir. Ancak elbette, kripto yatırımcıları en son shitcoin-du-jour pompasını takip etmekle çok meşguller.

LEO, Ethereum ve EOS blok zincirlerinde çalışan bir ERC20 yardımcı program tokenidir. LEO sahipleri, alıcı ücreti indirimi, borç verme ücreti indirimi ve kripto ve fiat para yatırma ve çekme indirimleri dahil olmak üzere kripto borsası Bitfinex’te birçok avantajdan yararlanabiliyor.

Tavsiye 2: BNB

Kripto borsası Bitfinex’te büyük pozisyonlar açmasıyla tanınan Joe, listesindeki bir başka kripto paranın ise Binance Coin (BNB) olduğunu söyledi. Trader, jetonun onu diğer kripto varlıklarından ayıran bir kullanım durumu sunduğunu söylüyor.

Binance Coin, kripto borsası Binance tarafından verilen bir yardımcı tokendir. BNB sahipleri, Binance ve Binance DEX’te işlem ücretlerini ödemek için tokeni kullanırken indirim alabiliyor.

Joe, hem BNB hem de LEO’ya olan talep kısmen kendi kripto borsalarının performansından kaynaklandığı için, dijital bir para biçimi olmanın yanı sıra ek bir potansiyel kullanım durumu olduğunu da söylüyor.

Aslında LEO veya BNB’yi hiç düşünmezdim. Çünkü ilk etapta para (coin) olmaya çalışmıyorlar. Ama onlar da birer merkezi kripto varlığı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin