Son raporlara göre, Blockchain piyasasında patlama bekleniyor
Son raporlara göre, Blockchain piyasasında patlama bekleniyor

Milyarder yatırımcıdan çarpıcı Bitcoin ve Blockchain açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisi, dünyadaki birçok şirket ve sektörde tartışılan çok önemli bir konu. Bitcoin boğası ve milyarder yatırımcı Mike Novogratz ve CoinPayments CEO’su Alex Alexandrov da dahil olmak üzere farklı uzmanlar Blockchain genişlemesi ve dijital varlıklar hakkında görüşlerini verdi.

Novogratz ve Alexandrov Blockchain ve kripto paralar hakkında konuşuyor

Bloomberg TV ile bir konuşma sırasında, Galaxy Digital Holdings’in CEO’su Michael Novogratz, kripto para birimi pazarına giren birkaç kurum olduğunu açıkladı. Bununla birlikte, genel kripto kabulünün daha uzun zaman alacağını kabul etti. Ona göre, insanlar 2017’de Blockchain devriminin ne kadar hızlı gerçekleşeceği konusunda gerçekçi değiller. Bu olmasına rağmen uzmana göre, bu genişlemenin son etkilerini yargılamamız biraz zaman alacak. Bu konuda Michael Novogratz şu yorumu yaptı:

2017’nin yaptığı bu çılgın boğa piyasasına rağmen insanların Blockchain devriminin, kripto devriminin gerçekte ne kadar hızlı olacağına dair gerçekçi olmayan beklentileri var.

Aynı zamanda CoinPayments CEO’su, son birkaç yıl boyunca şirketin kripto pazarında oynadığı rolden bahsetti. Bitcoinist ile bir konuşma sırasında, piyasaların bu yıl iyileşmeye başladığını, ancak “bir sonraki benimsenme dalgası”ndan uzak olduğumuzu belirtti.

Michael Novogratz: Blockchain ve kripto devrimi çok hızlı olacak

Aslında, bu benimsenme aşamasının başladığını doğrulamak için daha fazla zamana ihtiyacımız olabilir. Bahsettiği gibi, hizmetlerini iyileştirmek için 2018 ayı piyasası boyunca çok çalışıyorlar. Gelecekte kitlesel kabulün gerçekleşmesi için şirketlerin daha iyi hizmet vermesi ve ölçeklendirmesi gerekecek. Ayrıca Alexandrov, toplam üye sayısı, toplam işlem sayısı ve 2017’de işlem gören toplam hacimde eşi benzeri görülmemiş bir büyüme gördüklerini açıkladı.

Buna ek olarak, Alexandrov büyük e-ticaret mağazası için de çözümler sunduğunu belirtti. Ayrıca birçok popüler e-ticaret servis sağlayıcısı için farklı eklentiler de inşa ediyorlar. Kripto para birimi ve Blockchain pazarları, kitlesel kabulüne ulaşmak için daha fazla zaman gerektirecek. Bu açıkça zaman alan ve piyasadaki birçok şirketin ve aktörün çabasını gerektiren bir şey.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin