Sektörün meşhur isminden yılın geri kalanı için çarpıcı Bitcoin tahminleri
Sektörün meşhur isminden yılın geri kalanı için çarpıcı Bitcoin tahminleri

Milyarder yatırımcı, Bitcoin ve altcoinlerde 270 milyon dolar kaybetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Milyarder yatırımcı ve Bitcoin boğası olan Michael Novogratz’ın Bitcoin ve kripto para bankası Galaxy Digital Holdings, 2018’in son 3 ayındaki mali raporunu yayınladı. Raporda 97 milyon ABD doları zarar açıklandı. Bu, önceki çeyreğin 76,7 milyon ABD doları kaybından 20,3 milyon dolarlık bir artışa işaret ediyor. Mali tablo, Galaxy Digital Holdings’in halka açık bir şirket satın aldığını belirtiyor.

Novogratz Kripto Bankası İçin Düşük Satış Yapıyor

Kripto ticaret bankası tarafından 2018’in tamamında meydana gelen tüm zararların bir kombinasyonu 270 milyon ABD dolarını (272,7 milyon dolar) buldu. Şirketin bir sonraki muazzam zararı, 75,5 milyon ABD doları, bu fiyatlarda kaybedilen tutarların ardından işletme giderlerini ve sırasıyla 88,4 milyon ABD doları ve 8,5 milyon ABD doları yatırımdaki gerçekleşmemiş zararlardan kaynaklanıyordu.

Bitcoin (BTC), Ether (ETH), EOS (EOS) ve Monero (XMR), Galaxy Digital’in 2018 yılında biriktirdiği en büyük paralar arasında yer alıyor. Yıl sonunda, firma 9,7K BTC’den satın alımlarla 92,5K BTC’ye ulaştı. Ayrıca 2018’in ilk günlerinde BTC ve ETH holdinglerinde sırasıyla 5,9K ve 57K’lık bir artış oldu.

Mali rapor Novogratz’ı en önemli risk faktörü olarak gösterdi

Satış döneminde BTC yıl başında büyük kayıplara neden olurken, ETH neredeyse tüm yıl boyunca zarar kaydetti. Azalan bir fiyat nedeniyle büyük zararlara imza atan diğer kripto paralar sırasıyla 10,9 milyon, 5 milyon ve 8,6 milyon ABD dolarıyla Kin, EOS ve BlockV’dir. İleriye dönük olarak, mali rapor Novogratz’ı şu tarihten beri en önemli risk faktörü olarak gösterdi:

Galaxy’nin, Michael Novogratz’a (%71 hissesi var) büyük ölçüde bağımlı olması  öngörülemeyen “kilit adam riski”ni ortaya çıkarıyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin