Milyarder Ray Dalio, hükümetin Bitcoin'e sermaye akışını yasaklayabileceğini söyledi
Milyarder Ray Dalio, hükümetin Bitcoin'e sermaye akışını yasaklayabileceğini söyledi

Milyarder Ray Dalio, hükümetin Bitcoin’e sermaye akışını yasaklayabileceğini söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Ray Dalio, hükümetin sermaye hareketlerini Bitcoin ve altına çevirmek için vergileri artıracağını düşünüyor.

Bridgewater Associates’in kurucusu Ray Dalio, LinkedIn gönderisinde, ABD hükümetinin en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e ve altına sermaye hareketlerini yasaklayabileceğini yazıyor.

Çeşitli varlık sınıflarındaki akışları manipüle etmek için “şok edici” vergi artışlarının uygulanabileceğini öne sürüyor.

Nakit hala çöp

Ancak, Bitcoin’e açıkça selam veren Dalio, yatırımcıları dolar ödünç alarak paralarını daha yüksek getirili varlıklardan oluşan “iyi çeşitlendirilmiş” bir portföye koymaya çağırıyor.

Milyarder, nakit paranın çöp olduğu fikrinin arkasında durmaya devam ediyor ve okuyucularını parayı ellerinde tutmamaya çağırıyor.

Dalio, ABD’nin kapitalistler için “misafirperver olmayan” hale gelebileceğini öngörüyor.

Bariz çözüm

Dalio’nun en son gönderisine yanıt olarak, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’in çeşitlendirilmiş bir portföyden daha “pratik” olduğunu iddia ederek tahvil sorununa “açık çözüm” olduğunu söyledi.

Dünyanın en büyük hedge fonunun başkanı geçmişte bir Bitcoin şüphecisi olsa da, sonunda amiral gemisi kripto para birimine olan bakışını değiştirdi.

Bitcoin’in “iyi bir servet deposu” olduğunu kabul etti ve bu Ocaktaki dayanıklılığını övdü.

Firmanın yatırım araştırma direktörü Rebecca Patterson ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, Bridgewater’ın kendisi Bitcoin ile ilgilenebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin