Dev firmanın CIO’sundan coşturan Bitcoin fiyat hedefi
Dev firmanın CIO’sundan coşturan Bitcoin fiyat hedefi

Milyar dolarlık yatırım şirketinden devasa Bitcoin yatırımı geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Anthony Scaramucci’nin milyarlarca dolarlık yatırım şirketi SkyBridge Capital’in 182 milyon dolarlık Bitcoin yatırımı yaptığı bildirildi.

CoinDesk, firmanın SkyBridge Bitcoin Fund LP’sinin 4 Ocak’ta yatırımcılar için minimum 50.000 dolar tahsisat ile piyasaya çıkacağını bildirdi.

Scaramucci’nin şirketinden Bitcoin yatırımı

Bir yatırımcı broşüründe, 9,3 milyar dolarlık varlık yönetimi şirketi, Bitcoin’e yatırım yapmanın avantajlarını ortaya koyuyor ve amiral gemisi kripto para birimini, hem perakende hem de kurumsal yatırımcıların artan ilgisiyle artık daha az riskli, gelişmekte olan bir varlık sınıfı olarak adlandırıyor.

Belge, Bitcoin’in “altın olmakta altından daha iyi” olduğunu söylüyor. Ayrıca düşük faiz oranlarının ve “benzeri görülmemiş para basımının” altın, emlak ve Bitcoin gibi kıt varlıklara uygulanan prime katkıda bulunduğunu da belirtiyor.

Kurumsal BTC’ye yüksek ilgi gösteriyor

Bitcoin yatırımları geleneksel finans kurumları arasında ivme kazanıyor.

Hayat sigortası şirketi MassMutual da BTC’ye 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor. Ayrıca 51 milyar dolarlık küresel yatırım şirketi Jefferies, BTC için altın satıyor.

Halka açık en büyük bağımsız iş zekası şirketi olan MicroStrategy, yıl boyunca birkaç satın alma yaptıktan sonra şu anda Bitcoin’de 1 milyar dolardan fazla tutuyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin