Ünlü Bitcoin boğası Novogratz’tan son dakika BTC tahmini
Ünlü Bitcoin boğası Novogratz’tan son dakika BTC tahmini

Mike Novogratz: ”Bitcoin’in 8k’ya çıkması için sahne hazır.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Milyarder Bitcoin boğası Mike Novogratz, kurumların kripto piyasasına girmesi için sahnenin “nihayet” hazır olduğunu söyledi.

Bitcoin ve kripto yatırımcıları fon hazırlığında

Novogratz, Bloomberg’e Fidelity Digital Assets gibi platformların Bitcoin rallisini başlatmak için gerekli para akışını sağladığını ve şu anki fonların Bitcoin’i 8 bin dolara çıkaracağını söyledi. Novogratz konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Gelecek 6 ila 12 ay boyunca, kurumların varlıklarının küçük bir kısmını dijital para birimlerine kaydırdığını göreceksiniz. Az miktarda kurumsal varlık çok para demektir.

Novogratz, para yöneticilerinden gelen yatırımlarda istikrarlı bir artış olmasını bekliyor ve pek çoğunun “sermaye yapmadan önce piyasanın nasıl seyrettiğini  görmek istediklerini” öngörüyor. Ayrıca, Morgan Creek Digital’in 40 milyon dolar toplayarak yeni bir fon başlattığını duyurdu.

Şu anda ise, kripto pazarı Coin360’a göre, Bitcoin %0,79 düşüşle 3.606 dolar seviyesine geriledi. Teknik analistler, Bitcoin’in bir sonraki tatilini hedefliyor ve kısa vadede XRP ve Ethereum’da yükseliş ön görüyor ancak TRON’da durumlar daha da aşağı yönü gösteriyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin