Galaxy Digital CEO'su :
Galaxy Digital CEO'su : "Bitcoin altın piyasası kapitalizasyonunu aşma yolunda"

Mike Novogratz bir sonraki boğa sezonu tetikleyecek 3 faktörden bahsetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in, Çarşamba günkü düşüşten sonra 7,500 dolar seviyelerinde mücadelesinde, önümüzdeki günlerde 7.200 dolarlık bir sonraki ana destek hattının test etmesi muhtemel. Şu anda pazara nüfuz eden düşüş algısının ortasında Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Perşembe günü CNBC’nin Squawk Box programında adeta su serpen görüşlerini bildirdi.

Geniş bir bakış açısıyla yaptığı konuşmada Novogratz, Bitcoin ve altcoinlerin uzun vadede sağlıklı büyümesini sağlayacak üç potansiyel faktör hakkında kısaca konuştu.

Bireysel kripto yatırımcılarının Fidelity gibi güvenilir bir platforma ihtiyacı var

Novogratz, düzenlenmiş bir Bitcoin Borsa Yatırım Fonu’nun (ETF) bir yatırım aracı olarak Bitcoin’in cazibesine nasıl daha fazla katkı sağlayacağı konusuna hızlı bir şekilde değindi. En azından altın için ilk ETF’nin piyasaya sürülmesiyle pazarın bu şekilde yanıt verdiğine dikkat çekti.

Bitcoin

Galaxy Digital CEO’su, genç nesillerin genellikle yerelleşmiş dijital ekonomiye daha güçlü bir yakınlığı olan kişiler olmasına rağmen, henüz toplumun en zengin kesiminde olmadıklarını belirtti. Ona göre bu, Fidelity gibi güvenilir platformlar için, kitlelerin kripto para birimlerine yatırım yapmasını kolaylaştıracak mükemmel bir durum.

“Olabilecek en makul atılım Fidelity CEO’su Abby Johnson,“ 26 milyon kullanıcımın tümü artık platformumuzda BTC satın alabilir ”demesi. Ancak bu henüz gerçekleşmedi.”

Burada dikkat edilmesi gereken, kripto para alanında örnekleri olmasına rağmen, Fidelity’nin dijital varlıkların gözetim ve ticaret hizmetlerinin hala kurumsal yatırımcılar için mevcut olduğudur.

Facebook’un Libra’sı ve Telegram’ın TON’u Bitcoin için yükseliş potansiyeli

Facebook’un Libra projesinin Bitcoin için herhangi bir tehdit oluşturup oluşturmadığı sorulduğunda, Novogratz, ikisinin tamamen farklı kullanım durumlarına sahip olma ihtimalini reddetti.

Novogratz, Çin’in öngörülebilir gelecekte tanıtmayı planladığı Yuan sabitli ulusal kripto para birimi ile daha fazla benzerliği olduğunu ekledi. Tek büyük fark olarak Libra’nın, USD’ye (veya Yuan’ı içermeyen farklı ulusal para birimlerinin sepetine) bağlanıyor olmasını gösterdi.

Bitcoin

Novogratz’a göre, Libra temelde bir ödeme sistemi ve böyle tanıtılmalıydı. Stabil coin’i alternatif bir para birimi olarak tanıtmak, Facebook’un yaptığı bir hataydı. Ayrıca Libra hakkındaki küresel kaygının küresel mali düzene yönelik bir tehdit oluşturduğuna da değindi.

Bu konu hakkında görüşlerini ise Libra’nın ya da bu konuda Çin ulusal kripto para biriminin zarar vermek yerine Bitcoin’e değer katacağını söyleyerek noktaladı. Bu yüzden Libra’nın USD gibi bir ödeme şekli olmasına rağmen, Bitcoin’in altınla karşılaştırılabileceğine inanıyor.

Galaxy Digital CEO’su daha önce, şirketin hali hazırda mevcut 280 milyon kullanıcısı olan devasa kullanıcı tabanı göz önüne alındığında Telegram Açık Ağ (TON) konusunda da heyecanlı olduğunu belirtti.

beincrypto

Bitcoin ile ilgili tüm önemli gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin