Bitcoin 60.000 dolara yükselirken saatler içinde devasa short pozisyonları tasfiye edildi
Bitcoin 60.000 dolara yükselirken saatler içinde devasa short pozisyonları tasfiye edildi

Miami yöneticisinden yeni Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, şehrin Bitcoin ödemelerini ve hazine tarafından tedariki destekleyeceğini kamuoyuna açıkladı.

Bitcoin ile maaş

Kamuoyu önünde konuşan Suarez, Miami şehri komisyon üyelerine, çalışanlara maaşlarının bir kısmını Bitcoin olarak alma seçeneği sunabilmek için bir satıcı tedarik etme kararını destekledikleri için teşekkür etti.

“Miami şehri, gelecekte potansiyel olarak yatırım yapmamız için Bitcoin’i kabul edilebilir bir para birimi haline getirme çabalarını destekliyor. Miami’de çok kriptolu bir ileri şehir olmak harika ”

Bitcoin’in piyasa değeri

Tradingview.com’a göre Bitcoin fiyatları son zamanlarda Tesla güdümlü bir rulo üzerinde ve birkaç saat önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 49.000 $ ‘a ulaştı.

BTC şu anda 47.400 $ ‘dan işlem görmeye geri çekildi ve bu da onu son 24 saatte sabit hale getiriyor. Ancak bir sonraki hedefi psikolojik 50 bin dolarlık engeldir ve Miami Belediye Başkanı oraya ulaşmasına yardım etmiş olabilir.

En son ATH, varlığın tamamen seyreltilmiş piyasa değerini, Litecoin yaratıcısı Charlie Lee’nin belirttiği gibi rekor seviye olarak bir trilyon dolara itti.

Toplam piyasa değeri 1.4 trilyon doları aştı.

Tradingview, toplam piyasa değerinin 1,4 trilyon $’ın biraz üzerinde olduğunu bildirirken, Coingecko’nun rakamları, günlük %5’lik bir artışla 1,45 trilyon $ ile biraz daha yüksek değer biçiyor.

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin