Miami Belediyesi web sitesinde Bitcoin whitepaper dokümanı yayınlandı.
Miami Belediyesi web sitesinde Bitcoin whitepaper dokümanı yayınlandı.

Miami Belediyesi web sitesinde Bitcoin whitepaper dokümanı yayınlandı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Miami şehrinin belediye web sitesine Bitcoin whitepaper dokümanının bir kopyasının yüklendiği bildirildi. Şehir, Bitcoin’in orijinal planına ev sahipliği yapan hükümetlerin ve şirketlerin büyüyen korosuna katılmış oldu.

Miami kripto yenilikleri için bir merkez haline geliyor

Belediye Başkanı Francis Suarez, bu hamleyi duyurduğu tweet’inde “Miami’yi kripto yenilikleri için bir merkez haline getirme” konusundaki kararlılığını vurguladı. Suarez’in kararının, Craig Wright’ın yasal tehditlerine karşı geri adım atmakla, Bitcoin maksimalistlerinin iyiliğini körüklemekten daha az ilgisi olabileceği düşünülüyor.

Suarez, Miami’nin “Satoshi’nin teknik incelemesine ev sahipliği yapan ilk belediye hükümeti” olduğunu ileri sürdü.

Suarez kripto paralarla sık sık anılmaya başlandı

Son dönemde adını sık sık kripto para sektörüne dair hamlelerle manşete taşıyan Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, geçtiğimiz günlerde şehre ilk defa Baş Teknoloji Sorumlusu işe aldığını açıklamıştı. Suarez’in bu iş için seçtiği Saif Ishoof, Miami’de yaşayan bir avukat ve Florida International University’de görevli başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. Suarez, Gemini kripto borsasını yöneten Winklevoss kardeşlerin yanı sıra Bitcoin madencilik şirketlerinden ve DeFi girişimlerinden yöneticilerle toplantılar yaparak, özellikle kripto endüstrisine yakınlık gösteriyor.

Daha önce ise Suarez, Miami’nin hazine rezerviyle BTC satın almayı düşündüğünü açıklamıştı. Belediye Başkanı, Miami’nin, vatandaşların şehre Bitcoin ile vergi ve harç ödemesine izin vermeyi bile düşündüğünü ve Miami şehrini Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto paralarla iş yapmak için en kolay yer haline getiren bir düzenleyici çerçeve oluşturmaya çalıştığını belirtmişti.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir