featured

Solana meme coinlerinde ralli heyecanı: MEW, yüzde 70 yükselişle fiyatından bir sıfır silecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin Haberleri: Temmuz ayının ikinci yarısında en iyi yükseliş gösteren meme coinlerden biri Cat in a dogs world (MEW) oldu. Kripto para piyasası hafta başından bu yana dalgalı bir seyir izlerken altcoinler bir miktar gerileyip Bitcoin’in yeniden 65 bin doların üzerine çıkması ile toparlanmaya başladı.

Ancak meme coinler hafta başından bu yana dalgalı bir seyir izlemesine rağmen Bitcoin’den daha iyi bir performans gösterdi. BONK, FLOKİ, PEPE, WIF haftalık yüzde 30’un üzerinde yükseliş sergiledi. MEW ve BONK sırasıyla haftalık yüzde 76 ve yüzde 30 artış göstererek en iyi meme coinler arasında girdi.

Cat in a dogs world (MEW) fiyatı ralli yaptı

Solan ekosisteminin popüler meme coinlerinden MEW, haftalık ve aylık grafikte en iyi performans gösteren kripto paralardan biri oldu. MEW fiyatı son 24 saate yüzde 8’in üzerinde yükselerek 0,0055 dolara yükseldi. Bu yükselişle birlikte MEW coin, hafta başından bu yana yüzde 76 artış gösterdi. 24 saat içinde işlem hacmi yüzde 32 artarak yatırımcı ilgisini koruduğunu ortaya koydu.

Yükseliş beklentisini arttıran bu hareket, meme coin için beklentileri de yükseltmiş durumda. Ayrıca son 24 saate piyasa değeri ise yüzde 32 yükseldi. Toplam arzı 88.888.888.888 MEW olan coin, bu artışla birlikte son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Halen tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 46 düşük olan MEW, en iyi solana projeleri en iyi solana projeleri arasına girebilir.

Solana meme coin MEW
MEW 1 haftalık fiyat grafiği

Hareketli ortalamalar ve osilatörlere bakıldığında güçlü alım sinyali veren MEW’in ortalama yön endeksi (14) 22 seviyesinde yer alıyor. Göreceli Güç Endeksi’ne bakıldığında 68 çizgisinde satın alma baskısının arttığını görülüyor.

10 günlük momentum 0,002528 seviyesi ile al sinyali verirken MACD seviyesine bakıldığında (12-26) 0,00230 desteğinde yer alıyor. Uzun vadeli MEW tahminleri; MEW coinin 0,01034 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesini aşacağı yönünde. 2014 sonunda ise 1 dolara yakın bir değer alacağı düşünülüyor.

BONK fiyatı yüzde 30 yükselişte

Son 24 saatte yüzde 1 değer kazanan BONK fiyatı, haftalık yüzde 31 yükseliş gösterdi. Buna karşın işlem hacminde yüzde 50’lik kayıpla yatırımcı ilgisini bir miktar kaybeden BONK token, piyasa değeri açısından yüzde 12 büyüdü.

BONK teknik grafiğine bakıldığında fiyat Ichimoku Bulutu’nun içinde hareket ediyor. 0,0000306 seviyesinin üzerine çıkması hâlinde uzun vadeli bir yükseliş potansiyeli taşıyan BONK fiyatı 20 ve 50 günlük EMA’nin üzerinde seyrediyor.

BONK teknik grafik

Trendin yönü hakkında bilgi veren DMI incelendiğinde pozitif DI negatif endeksin üzerinde yer alıyor ve bu da BONK için olumlu işaret anlamına geliyor. Göreceli Güç Endeksi ise 61 seviyesinde aşırı alım bölgesinde bulunuyor. Bu göstergeler BONK fiyatı için bir süre daha olumlu seyrin devam edebileceğini işaret ediyor.

Solana meme coinlerinden BONK ve MEW yükselirken yeni çıkan Shiba Shootout’da büyümeyi sürdürüyor.

Oynarken kazandıran bir proje: Shiba Shootout

2024 oyna-kazan tokenı olan Shiba Shootout, Vahşi Batı kasabasında bir kovboy oyununa dayanır. Oyun içinde çeşitli etkinlikler ile token kazanmaya imkân veren proje; eglenceli kamp ateşi hikayeleri, kement oyunları ve tasarruf heybeleri gibi özelliklere sahip. Oyun içinde kazanılan tokenları stake ederek pasif gelir de sunan 2024 oyna-kazan kripto projesi, bu yazının yazıldığı sırada yıllık yüzde 1405 pasif gelir sağlıyor. Ayrıca SHIBASHOOT tokenlarını stake etmek de oldukça kolay.

Shiba Shootout tokeni ziyaret edin

Toplam arzının yüzde 20’sini stakinge ayıran proje, böylece daha fazla kazanç elde etmeyi sağlar. Ön satış sonrasında talep edilebilen tokenlar, kripto borsalarından çekilebilir. Son olarak ön satış aşamasında her yeni etapta fiyat artışına giden SHIBASHOOT, 0,019 dolardan satılıyor.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *