Popüler Metaverse coin'de boğalar kontrolü ele aldı! Patlamaya hazır mı?
Popüler Metaverse coin'de boğalar kontrolü ele aldı! Patlamaya hazır mı?

Popüler Metaverse coin’de boğalar kontrolü ele aldı! Patlamaya hazır mı?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Popüler metaverse coin SAND, düşen kama kırılmasının başarılı bir şekilde yeniden test edilmesinden sonra yükseliş trendini sürdürüyor. Yükseliş trendi 5 dolar işaretine ulaşacak mı?

Metaverse coin’in geçmiş performansı

SAND coin fiyat hareketi, düşen kama formasyonunun yükseliş kırılmasını başarıyla yeniden test ettikten sonra büyüyor. Fiyat son 48 saat içinde %18 arttı ve iki büyük boğayı içine çeken mum çubuğu ve trend çizgisinin yakınında bir sabah yıldızı formasyonu oluşturdu. Fiyat, 50 günlük EMA’ya yakın ve onu aşmaya hazırlanıyor.

Popüler Metaverse coin'de boğalar kontrolü ele aldı! Patlamaya hazır mı?

Teknik analiz

Metaverse coin’in fiyat hareketi, yükseliş kırılmasını yeniden test eden sabah yıldızı modelinden sonra yükselişin sağlam bir şekilde devam edeceğini gösteriyor. Bu nedenle, alıcılar 5 dolarlık işarete ulaşmayı hedefleyen yükseliş eğilimini sürdürmek için hizaya giriyor.

200 günlük EMA’ya yakın destek onu 50 günlük ortalamaya ittiğinden, önemli Üstel Hareketli ortalamalar yükseliş hizalaması gösteriyor. Bu nedenle, EMA’lar keskin bir düzeltmeden sonra yükseliş eğiliminin devam ettiğini gösteriyor.

Stokastik RSI göstergesi, aşırı alım bölgesinde önceki düşüş eğilimini zayıflatan bir yükseliş geçişi gösteriyor. Bu nedenle, gösterge altta yatan yükseliş eğiliminde ani bir yükselişi yansıtıyor.

DMI göstergesi, boğalar trend kontrolünü devraldıkça DI çizgilerinde bir yükseliş geçişi gösteriyor. Bununla birlikte, ADX eğimi, trend momentumundaki bir düşüşü yansıtıyor.

Sonuç olarak, fiyat hareketi ve teknik göstergeler, altta yatan yükseliş eğiliminde bir sıçramayı yansıtıyor. Bu nedenle, yatırımcılar SAND’ın yeni zirvelere ulaştığını görebilir.

Fiyat tahmini

Metaverse coin’in fiyatı, yükseliş trendini sürdürmek için düşen kama kırılmasını başarıyla yeniden test ediyor. Fiyat artışı, META (Facebook) hisse fiyatlarındaki %25’lik sert düşüşün ardından SAND gibi metaverse coinlerdeki yükselişe trendini gösteriyor.

Alıcılar, satın alma baskısı devam ederse, 50 günlük EMA’nın üzerindeki 4,75 dolar ve 5,50 dolar işaretine ulaşabilecek trendi bulabilir. Bununla birlikte, diğer tarafta, destek seviyeleri 4 dolar ve 3,75 dolarda bulunuyor.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir