En iyi 10 dApp'in kullanıcı sayısı 1 milyonu geçti!
En iyi 10 dApp'in kullanıcı sayısı 1 milyonu geçti!

Merkezi olmayan uygulamalar (Dapps), tabanını tutmakta zorlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan uygulamalar (Dapps) Blockchain’de bir sonraki yardımcı olarak görülüyor. Ancak şu anda birçoğu kullanıcı tabanını tutmakta sorun yaşıyor.

Merkezi olmayan uygulamalar (Dapps) düşüşe geçti

Merkezi olmayan uygulamaların aslan payı, kripto paralı spekülatörler için platformlara odaklandı. Dapps kullanıcılarının 2017’de gördüğü zirveden sonra düştüğü ortaya çıkıyor. Piyasada kârlılığı koruyan bazı standlar varken, birçok Dapps ise zarar etmiş durumda.

Merkezi olmayan uygulamalar (Dapps) en çok kumar alanında yapılıyor

Halen en iyi uygulamaları gerçekleştiren Dapps, çoğunlukla oyunlar ya da kumar alanında kullanılıyor. Örneğin, Cryptokitties hala Ethereum ağındaki en popüler oyunlardan biri. Buna rağmen popülaritesinin en yüksekliğinden bu yana %95’lik bir düşüş yaşadı. İyi giden tek Dapps kullanım durumu, merkezi olmayan borsalar. En iyi olan Bancor, günde 1.747 kullanıcıya sahipken kullanımda %76’lık bir düşüş gördü.

Büyük olasılıkla bu kullanıcı kaybı, kripto para piyasasının içinde bulunduğu genel çöküşe bağlı. Kriptoda bir kez daha boğa sezonu başlarsa, Dapps kullanıcıları geri dönecek mi? Muhtemelen, ama bunu sadece zaman gösterecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin