ETH 2.0 tarihi kilometre taşını aşmayı başardı! 3 milyon dolarlık stake
ETH 2.0 tarihi kilometre taşını aşmayı başardı! 3 milyon dolarlık stake

Merakla beklenen Ethereum 2.0’a geçiş yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun zamandır beklenen Ethereum 2.0’a geçiş nihayet yaklaşıyor. Ethereum Vakfı’nda çekirdek geliştiricisi olan Danny Ryan, bugün resmi olarak Ethereum blok zincirini mevcut Proof of Work (PoW) algoritmasından bir Proof of Stake (PoS) consensus mekanizmasına taşımak için bir teklif sundu.

Bu yıl başlaması planlanıyor

Ethereum çekirdek geliştiricileri tarafından onaylandıktan sonra teklif, PoS’nin yürütülmesini işaret edecek Serenity Phase 0 veya Beacon Chain’in kullanıma sunulmasını sağlayacak. Bu yılın sonlarında veya gelecek yılın başlarında yayınlanması bekleniyor.

Beacon Chain, ağın güvenliğinden ve merkezi olmayan doğasından ödün vermeden Ethereum’un ölçeklenebilirlik sorununu çözecek olan sharding konseptiyle tanıtılacak.

Phase 0, Ethereum 2.0’ın çok aşamalı sunumundaki ilk adım olarak görülüyor. Diğer aşamaların en az 2021 yılına kadar çalışması bekleniyor.

Genel olarak Ethereum 2.0, blok zincirinin “basitliğini, dayanıklılığını, uzun ömürlülüğünü, güvenliğini ve merkezsizliğini ” iyileştirmek için geliştiriliyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin