Menkul kıymet token platformu, başında Türk Profesörün bulunduğu bu proje ile entegre oluyor
Menkul kıymet token platformu, başında Türk Profesörün bulunduğu bu proje ile entegre oluyor

Menkul kıymet token platformu, başında Türk Profesörün bulunduğu bu proje ile entegre oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Menkul kıymet tokenları ve SEC’e kayıtlı transfer aracısı için birincil ihraç ve uyumluluk platformu olan Securitize, bugün uygulamaları ve kurumsal blok zinciri dağıtımlarını tek bir birlikte çalışabilir ekosistemde başlatmak için yüksek düzeyde ölçeklenebilir, açık kaynaklı platform olan Avalanche ile entegrasyonunu duyurdu.

Avalanche blok zinciri

Securitize platformunu kullanan ihraççılar artık Avalanche blok zincirini kullanarak özel menkul kıymetler (menkul kıymet tokenları aracılığıyla) ihraç edebilir ve bunları blockchain tabanlı finansal hizmetler teklifleri için önemli bir zaman ve maliyet tasarrufu açısından kullanabilir.

Avalanche blok zinciri, saniyenin altında kesinliğe ve düşük işlem ücretlerine sahip işlemleri yürütüyor. Bu da mevcut halka açık blok zincirlerine göre çarpıcı bir gelişme gösteriyor. Standart Avalanche işlem ücretleri, Ethereum’un 2020’de işlem başına 100 $ ‘ın üzerine ulaşan “gas” maliyetlerine kıyasla bir senttir. Avalanche’deki saniyenin altındaki işlem kesinliği, Ethereum’da 5 dakika süren işlemlerle kıyaslandığında 15 saniye gibi bir zaman diliminde söz konusu oluyor.

Entegrasyon ne anlama geliyor?

Securitize CEO’su ve Kurucu Ortağı Carlos Domingo, “Avalanche ile entegrasyon, Securitize ihraççılarına ve yatırımcılarına en son blockchain teknolojisine kesintisiz erişim sağlarken, aynı zamanda sektörümüzü yönlendiren kanıtlanmış, güvenilir teknoloji çözümleriyle özel sermaye piyasalarını yeniden keşfetme konusundaki kararlılığımızı gösteriyor” ifadesini kullanıyor.

Ava Labs Başkanı John Wu, “Dijital menkul kıymetler inovasyon için açık bir sınır olmaya devam ediyor ve tüm yaşam döngüleri boyunca bu varlıklar için Securitize’nin ortağı olduğu Avalanche blok zincirinden daha iyi bir yer yok. Avalanche ile, kurumlar nihayet anlamlı bir ölçekte tokenleştırmayı sürdürmek için ihtiyaç duydukları varlık yapısında tam bir hız, düşük maliyet ve özelleştirilebilirlik paketine sahip oldular ve yakında bu tür ilk ihraçları göreceğiz” vurgusu yapıyor.

cryptoninjas


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin