Menkul kıymet firmaları işletme maliyetlerini azaltacak
Menkul kıymet firmaları işletme maliyetlerini azaltacak

Menkul kıymet firmaları kripto para borsası başlatacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tayland’da bir grup geleneksel menkul kıymet firmaları, kripto para birimi borsası başlatmak için güçlerini birleştiriyor.

Menkul kıymet firmaları işletme maliyetlerini azaltacak

Menkul Kıymet Şirketleri Derneği (Asco) ortak kripto para birimi borsası başlatma olasılığını araştırıyor. Ayrıca  Asco, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) bir işletme lisansı için başvurmayı planlıyor.

Asco’nun başkanı Pattera Dilokrungthirapop, yaptığı açıklamada dijital varlıkları ve ilgili firmaları işletmekle ilgilenen birkaç şirket olduğunu söyledi. Dilokrungthirapop, bir kripto para birimi borsası lisansı başvurusunda, yatırımcıların parasını güvende tutmak için gerekli yeni sistemlerle ilgili işletme maliyetlerini azaltmak adına birkaç menkul kıymet firmasının işbirliği yapmasının yararlı olabileceğini söyledi.

İşletmelerin SEC’den lisans almak için yerel ortaklar bulması gerekiyor

SEC genel sekreter yardımcısı Tipsuda Thavaramara, konuya yönelik şunları söyledi:

Ancak SEC, ICO portalları veya kripto para borsaları olarak faaliyet göstermek isteyen yabancı firmaların, lisans almak için yerel ortaklar bulmaları gerektiğini belirtiyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin