featured

Gözde meme coin’ler yeni haftaya hazırlanıyor! Sürpriz hareketlere hazır olun

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’ler olan DOGE ve SHIB, önümüzdeki hafta beklenen yükselişi yakalayabilecekler mi?

meme coin

Kripto para piyasasının çoğu kırmızı bölgede işlem görmeye devam ettiği için boğalar haftanın son gününde inisiyatifi ele geçiremedi.

DOGE

En gözde meme coin olan DOGE, listede yükselişi yakalayan kripto para birimi oldu. Fiyat son 24 saatte %0,58 oranında bir artış kaydetti.

Ancak bugünkü hafif yükseliş DOGE’nin teknik pozisyonunu etkilemedi. Meme coin’in fiyatı 0,05628 dolar seviyesinde bulunan destek noktasına yakın bir bölgede işlem görüyor. Bu da ayıların hâlâ belli bir güce sahip olduğu anlamına geliyor.

Alıcılar inisiyatifi ele geçirmek istiyorsa, fiyatı 0,065 dolar bölgesine geri getirmeleri gerekiyor. Böylece, hacim de yükselmeye başlayacaktır.

DOGE, bu yazının yazıldığı sırada 0,059 dolar civarında işlem görüyor.

SHIB

Bir diğer gözde meme coin olan SHIB, %1,08 oranında bir artış kaydettiği için rakibi Dogecoin’i geride bıraktı.

Ancak günlük grafikte fiyat, 0,00001 dolarda bulunan destek noktasına yakın olduğu için durumu DOGE’dan daha kötü görünüyor. Ayrıca bu seviye, boğalar için önemli bir seviyedir.

Eğer bu seviye kaybedilirse meme coin, keskin bir düşüş ile karşı karşıya kalabilir.

Sonuç olarak yukarıda bahsedilen seviyenin kırılması, yakında 0,000009 dolar alanının test edilmesine yol açabilir.

SHIB, bu yazının yazıldığı sırada 0,00001028 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin