featured

Meme coin analizi: Bu 3 altcoin boğa formasyonu ile 2 kat büyümenin ipuçlarını veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meme coin birimleri, dinamik hareketleri ve muazzam getirileri ile piyasa katılımcıları için her zaman kazançlı yatırımlar olmuştur. Volatiliteleri bazı yatırımcıları sarsa da doğru kurulumla büyük yatırım getirisi sunabilirler. Bu makalede, gelecek projeksiyonları hakkında bir ipucu elde etmek için popüler meme coinlerden bazılarını analiz edeceğiz.

PEPE fiyat analizi: Güçlü destekten boğa dönüşü

Pepe coin fiyatı geçtiğimiz altı hafta boyunca kademeli bir düzeltme yaşadı ve 0,00000188 dolarlık zirvesinden bu yana bir dizi düşük tepe ve dip noktayla işaretlendi. Bu düşüş, haziran-temmuz rallisi sırasında elde edilen kazançları aşındırarak haziran ayının en düşük seviyesi olan 0,00000082 dolara yüzde 57,6’lık bir düşüşe neden oldu.

memecoin

Bununla birlikte günlük grafik düzeltmenin bir kanal formasyonunun düşen iki trend çizgisiyle daha iyi sınırlandığını gösteriyor. Kripto piyasasındaki son fiyat satışlarıyla birlikte bu meme coin uygun desteği elde etmeye çalışırken kanalın alt trend çizgisine düştü.

Artan yükseliş ivmesiyle birlikte mevcut 0,0000009 dolarlık işlem fiyatından yüzde 30’luk bir fiyat artışı potansiyeli bulunuyor. Bununla birlikte daha kesin bir trend değişikliği için fiyatları 0,00000188 dolar işaretine doğru yönlendirebilecek üst dirençten bir yükseliş kırılması yoluyla onaylanması tavsiye edilir.

LUNC fiyat analizi: Meme coinde toparlanma rallisi uzayabilir…

Ağustos ortasında, Terra Classic meme coin fiyatı yoğun bir satış baskısı yaşadı ve değerinin 0,0000658 dolardan 0,00005234 dolara keskin bir şekilde düşmesine neden olarak yüzde 34’lük bir düşüşe işaret etti ve düşen bir kanal modelinin destek eğilim çizgisini yeniden test etti.

Özellikle meme coinin fiyatı dinamik destekten toparlanma geçmişi sergilemiş ve yükseliş eğilimi göstermiştir. Geçtiğimiz altı ay boyunca, kripto para kanal modeli içinde tutarlı bir düşüş trendi ile karakterize edildi. 17 Ağustos’ta günlük grafik, alt kanal sınırında talebin varlığını gösteren uzun kuyruklu bir ret gösterdi.

Bu da yüzde 20’lik bir fiyat artışını 0,0000624 dolara tetikledi. İleriye bakıldığında kripto para 0,6 doların üzerinde bir pozisyonda kalırsa alıcılar üst kanal trend çizgisini hedefleyerek yaklaşık yüzde 22’lik bir toparlanma rallisine öncülük edebilir.

Trendin tersine döndüğüne dair daha sağlam bir onay, direnç trend çizgisinin ötesinde bir yükseliş kırılmasından ortaya çıkacaktır. Bu kırılma, fiyatları 0,000144 dolar gibi yüksek bir seviyeye taşıyabilir.

SHIB fiyat analizi: Olası bir kırılma satış baskısını arttırabilir…

Günlük zaman dilimi grafiği, Shiba Inu fiyatının 0,00000725 dolar seviyesinde uygun destek bulduğu düzeltme aşamasını göstermektedir. Artan talep baskısı düşüş eğilimli bir flama formasyonunun üçgen kurulumuna dönüşen küçük bir konsolidasyona yol açtı.

Basın saatine göre SHIB fiyatı 0,00000809 dolardan işlem gördü ve iki yakınsak trend çizgisi içinde sıkışıyordu. Alt trend çizgisinden olası bir kırılma, satış baskısını hızlandıracak ve fiyatları yüzde 38 aşağı çekerek kama formasyonunun alt sınırına düşürecektir.

Bu düşüş SHIB biriktirmek için bir fırsat olabilir, çünkü düşen kama formasyonu genellikle büyük bir ralliye öncülük edecek bir yükseliş kırılmasıyla sonuçlanır. Kırılma sonrası ralli bu meme coini 0,000018 dolar seviyesine çıkarabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin