Meltem Demirörs: “Bitcoin rallisi kurumsal yatırımcıların ilgisini çekti.”
Meltem Demirörs: “Bitcoin rallisi kurumsal yatırımcıların ilgisini çekti.”

Meltem Demirörs: “Bitcoin rallisi kurumsal yatırımcıların ilgisini çekti.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coin Share’den Meltem Demirörs, CNBC’ye konuştu ve Bitcoin’in fiyatdaki ani yükseliş hakkında ne düşündüğünü ve kurumsal/perakende yatırımcıların buna nasıl tepki verdiğini açıkladı.

Bitcoin ticaret savaşlarından etkilenebilir

Meltem Demirors, ticaret savaşları ile küresel büyüme hakkındaki sorular arasında dolaylı bir ilişki olabileceğini 3 maddede belirtti; ayrıca Bitcoin’in son mitinginde önemli bir faktör olabileceğini de sözlerine ekledi ve şöyle devam etti:

 Üç ana tema var; birincisi, çok fazla küresel makro huzursuzluk var, pazarda çok fazla oynaklık bulunuyor. Zaman değişti, 2018’in sonu sermaye piyasasında zordu, şimdi teknik hisse senetlerinde çok fazla oynaklık görüyoruz.

Demirors’un vurguladığı ikinci ana tema ise gizlilikti. Yeni gizlilik düzenlemelerinin ortaya çıkması, Facebook’un potansiyel çöküşü ve Apple’ın güven karşıtı ithamlarının olduğunu söyledi. Demirors “teknoloji stoklarının” performansını üçüncü tema olarak belirledi ve şunları ekledi:

Yatırımcıların beklediği gibi bir şey yapmayan çok sayıda teknolojinin halka arzını gördük. Bu nedenle, yeni bir varlık sınıfı olan Bitcoin’in, eski finans ile bağlantı fikri, inovasyon ve yüksek büyüme arayan sınıf yatırımcıları için gerçekten dikkat çekici.

Ayrıca, Demirors Bitcoin’in fiyatı ve yakın gelecekte yükselip yükselmeyeceği hakkında görüş bildirdi. Bitcoin’in daha fazla insanın satın alması ve tutması halinde fiyata pozitif olarak yansıyacağını söyledi.

Demirors, perakende yatırımcıların Bitcoin’e erişebilmelerinin ana yolu olan Square, Bitcoin alım hacminde bir artış olduğunu bildirdi. Bu, insanların Bitcoin’i kripto kışında satın aldıklarını ve Bitcoin’e yatırımcıların ilgi gösterdiğini gösteriyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin