bitfi
McAfee'nin Bitfi donanım cüzdanı hacklenebilir mi?

McAfee’nin Bitfi donanım cüzdanı hacklenebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 24 saat içinde gelen ilk bilgilere göre, BitFi tarafından üretilen donanım cüzdanı “hacklenemez” olarak adlandırılan iddialarının doğruluğuna ilişkin olarak pek iç açıcı değil.

Görünüşe göre bu bilgiler,  John McAfee‘nin iddialı bir meydan okumayla donanım cüzdanını hacklemeyi başarabilene 100.000 dolar ödül vaadine bir cevap gibi duruyor.

Bitfi için Twitter’da bazı siber saldırı teknikleri öneriliyor

McAfee’nin Twitter’daki iddialarına en çok benzeyen sözler, bir twitter kullanıcısından geldi. Twitter kullanıcı açık sözlü gönderileri ile nasıl hacklenebileceğini anlattı.

Bu iddiaların ortaya çıkmasından beri, BitFi ve John McAfee, savunma pozisyonuna geçmiş görünüyor.

John McAfee’den en son duyduğumuz şey ise donanım cüzdanı piyasasında kendilerine karşı tek vücut olmuş rakiplerinin saçmalık olarak gördüğü iddialarına karşılık onları kışkırtan ve birazda motive eden net bir video hazırlamak oldu.

Sadece birkaç gün önce ise BitFi bir “troller ordusu” tarafından kuşatıldığını iddia eden açıklamalar yaptı. Ve son 24 saat içinde takım, sadece 10.000 dolarlık bir ödülle ikincil bir meydana okuma daha ortaya attı.

Bu haberler, BitFi’nin iddialarının doğruluğu ve McAfee’nin piyasa rekabeti ile ilgili paranoyası konusunda gittikçe derinleşiyor.

John McAfee kimdir?

John McAfee, kripto para topluluğu içinde cesur, açık sözlü iddia ve beyanlarda bulunma eğilimi olan iyi huylu bir karakter olarak bilinir.

Belize’de hakkında cinayet suçlamaları bulunan ve ‘çıplak ateş etme çılgınlığı’ raporlarını da içeren durumlar ise iyi huylu karakteriyle zıtlık gösterir.

Ayrıca, kurucusu olduğu ve kendi adını verdiği McAfee Associates (şimdiki “McAfee”) şirketi, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından “muhasebe dolandırıcılığı” nedeniyle suçlanmıştı.

BitFi benzersiz mi?

BitFi, tüm depolama ihtiyaçlarınız için, sadece 120 dolarlık son derece rekabetçi fiyatla ulaşılmaz bir çözüm sunmayı iddia eden bir şirket. Donanım cüzdanı, iPhone biçimli bir dokunmatik ekran cihazının görüntüsüne sahip ve “sınırsız sayıda kripto para ve kripto varlıkları” için push bildirimleri ve desteği içeren ek özellikler sunan bir cihaz.

Geliştirici ve ekibin şu anda piyasada bulunan rakiplerinin gücü ve hacmi ile biraz kuşatılmış hissedebileceğine şaşırmamalı. Bununla birlikte, yeni sistemleri tam olarak doğrulanana kadar, bu cüzdan ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanacak gibi duruyor.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin