Ari David Paul, Bitcoin için en büyük tehlikeyi açıkladı
Ari David Paul, Bitcoin için en büyük tehlikeyi açıkladı

Max Keiser’den Bitcoin’i yeni ATH’lere yükseletecek tahmin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto boğası Max Keiser Facebook’un Libra’sının Bitcoin’i yeni tüm zamanların zirvelerine yükseleteceğini bildiriyor.

Max Keiser: “Libra, Bitcoin’i yeni tüm zamanların zirvelerine yükseletecek.”

Keizer’e göre bunun en olası nedeni, genel olarak kripto para birimleri konusunda farkındalık ve benimseme konusundaki büyük artış. Sonuç olarak, Bitcoin hash rate’ı kripto para fiyatında büyük artışa yol açacak. Blockchain.com verilerine göre, Bitcoin hash rate’ı şu anda 60.036.687 TH/S’dir. Hash rate’daki bir artış, madencilik zorluklarında bir artış anlamına gelir. Daha az sayıda BTC çıkarılmış olduğu için Bitcoin fiyatında bir artış olacak. Digital Currency Group’un kurucusu ve CEO’su Barry Silbert, Keizer ile benzer bir duygu paylaştı. 

Silbert’e göre, Libra kripto para birimlerini “kitlesel küresel tüketici benimsemesine” itecek bir katalizör görevi görecek. Silbert, Libra’yı vazgeçilmez olsa da dönüştürücü Netscape tarayıcısının lansmanıyla karşılaştırarak devam ediyor. Wall Street’in emektarı Caitlin Long, Facebook’u kripto parasına övgüde bulunarak, milyonlarca insana umut olacağını söyledi. Ancak, kullanıcılar Libra’nın arzının sınırsız olduğunu anladıklarında yakında Bitcoin’e geri dönecekler. 

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir