Matic, Polygon olarak yeniden markalaşıyor - Ethereum’un DeFi ölçeklenebilirlik sorunlarını hedef alacak
Matic, Polygon olarak yeniden markalaşıyor - Ethereum’un DeFi ölçeklenebilirlik sorunlarını hedef alacak

Matic, Polygon olarak yeniden markalaşıyor – Ethereum’un DeFi ölçeklenebilirlik sorunlarını hedef alacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polygon token fiyatı son 14 günde% 181 arttı. Ethereum başlangıcı ve katman-2 çözümü Matic Network, Polygon olarak yeniden markalaşıyor. Polygon, isim değişikliğinin yanı sıra, Ethereum’un işlem sorunlarını yakında birden fazla teknolojiyi aynı anda barındırabilecek bir katman-2 yazılım geliştirme kiti (SDK) ile ele almayı planladığını duyurdu.

Merkezi olmayan finans sektöründeki üssel büyüme, Ethereum üzerindeki aktiviteyi önemli ölçüde artırdı, bu da yavaş işlem sürelerine ve olağanüstü yüksek ücretlere neden oldu. Sonuç olarak Matic, şimdi Polygon rekor sonuçlardan keyif alıyor.

Daha önce bildirildiği gibi Polygon (MATIC) tokeninin fiyatı son zamanlarda arttı ve devam ediyor. Yazı yazarken, son 14 günde % 181 ve son 30’a göre% 216 arttı.

Polygon

Polygon daha önce bir Proof of Stake Ethereum yan zinciri kullanıyordu ancak bu seçenek artık DeFi dapps’ın ihtiyaçlarıyla başa çıkmak için uygun görülmüyor. Halen desteklenecek olsa da, katman 2 toplama için SDK’nın 1. sürümü Mart 2021’de hazır olacak.

Sürüm 1, İyimser Toplamalar, zkRollups ve Validium gibi çoklu katman 2 çözümlerini destekleyerek onu bir L2 toplayıcı yapar. Bunun, projelerin ihtiyaçlarına en uygun ölçeklendirme çözümünü etkin bir şekilde seçmesini sağlayacağı umulmaktadır. Ayrıca Polkadot’un alt tabakası gibi bağımsız zincirlerin oluşturulmasını da sağlayacaktır.

QuickSwap

DappRadar’daki en üst sıradaki Polygon dapp’larına bakıldığında, bir dapp, Polygon’da DeFi’nin büyümesini tetiklediğini gösteriyor. QuickSwap, işlemler için Layer-2 kullanan merkezi olmayan bir borsa. Kullanıcılar, sıfıra yakın gas maliyetleriyle herhangi bir ERC20 varlığını yüksek hızlarda alıp satabilirler.

QuickSwap, son 7 gün içinde 2,6 milyon $ ‘ın üzerinde işlem hacmi oluşturdu ve kullanıcılsrı % 50’nin üzerinde artırdı.

Polygon

Hacme göre sıralanmış ilk 5 Polygon dappine bakıldığında, ilk yerleştirilen QuickSwap ile diğer dapp’ler arasındaki uçurum daha net bir şekilde görülmekte. QuickSwap, son 7 günde 2,6 milyon doların üzerinde bir hacim yarattı. Sadece Decentral Games ve SportX, her ikisi de şans oyunları, QuickSwap’te gözlemlenen hacme yakın bir yere ulaşıyor.

Kullanıcılara bakıldığında, QuickSwap’in topluluğun ve DeFi uygulamalarından elde ettikleri çıktıları en üst düzeye çıkarmak isteyenlerin dikkatini çektiğini görüyoruz. Son 7 günde 1,4 bin’in üzerinde artışla% 50 artış.

Polygon

Matic’in Polygon olarak yeniden markalaşması, DeFi dapp’larına yönelik büyük talep nedeniyle rekor ücret maliyetlerinden muzdarip olan Ethereum ağı üzerinde artan bir baskı zamanında geliyor. Sonuç olarak, şu anda Ethereum’u temel alan tüm kategorilerden dapp’ler 2. katman çözümleri bulmak için tırmanıyor ve bu, Polygon gibi şirketlere fayda sağlıyor gibi görünüyor.

dappradar


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin