featured

MATIC fiyatı 4 ayın en yüksek seviyesine ulaştı: MATIC 1 dolara çıkabilir mi? İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polygon’un yerel kripto para birimi MATIC bugün çarpıcı bir yükseliş yaşadı. Fiyatını yüzde 7,8 arttırarak 0,81 doları geçti ve kripto para piyasasındaki ralliye katıldı. Bununla birlikte MATIC haftalık kazancını yüzde 22’ye çıkardı. Aylık kazancı ise yüzde 45’e ulaştı. Bu yükselişin ardında MATIC kurucu ortağının önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamalar ve MATIC fiyatının 1 dolara yükselebileceği spekülasyonları yattığına inanılıyor.

MATIC üç haftada yüzde 54’lük bir artış yaşadı!

Santiment üzerinden alınan veriler, MATIC’in sadece üç hafta içinde piyasa değerinde yüzde 54’lük bir artış yaşayarak 0,80 dolara yükseldiğini gösteriyor. Zincir üzerindeki veriler, altcoinin balina birikiminin son birkaç haftadır güçlü bir şekilde devam ettiğini işaret etmekte. Geçtiğimiz iki hafta boyunca 100K-10M dolar MATIC tutan önde gelen cüzdanlar bu yükselişin ardındaki asıl destekçi olarak görülüyor.

matic matıc

Kısaca MATIC gelişimine bakıldığında altcoinin bu haftanın başından bu yana azalan bir trend çizgisinden kurtularak yükselişe geçtiği görüldü. 22 aylık düşüşten sonraki bu yükseliş devam eden alım ivmesi ile desteklenirse MATIC’in fiyatının potansiyel olarak yüzde15 artması bekleniyor. Bu da 0,9 dolarlık direnci test edebileceğini ve 1 doları hedefleyebileceğini gösteriyor.

Polygon, NEAR Foundation ile güçlerini birleştirdi!

Polygon Labs ve NEAR Foundation şirketleri şaşırtıcı bir ortaklıkla bir araya geliyor. Ortaklığın amacı, Wasm blok zincirleri için özel olarak tasarlanmış bir sıfır bilgi (ZK) kanıtlayıcısının geliştirilmesi.

Öncelikle WebAssembly (WASM) teknolojisi, web geliştirmede devrim yaratan  ve yaygın olarak benimsenen bir sanal makinedir. Popüler programlama dilleriyle uyumlu olan ZKWasm, hesaplamaların doğruluğunu bunları yeniden yürütmeye gerek kalmadan doğrulamasını sağlar.

Böylece zkWasm bilgi kanıtlayıcısı ve Wasm tabanlı zincirler ile genişleyen Polygon CDK zincirleri ağı dâhil olmak üzere Ethereum ekosistemi arasında çok önemli bir bağlantı görevi görecek.

Bu stratejik ortaklığın bir parçası olarak NEAR Vakfı, Polygon’un Zincir Geliştirme Kiti’ne katkıda bulundu. Ethereum platformunda ZK destekli Katman 2 çözümlerinin oluşturulmasını ve piyasaya sürülmesini basitleştiren kapsamlı bir açık kaynaklı yazılım bileşenleri seti olan Polygon CDK, zkWasm prover sayesinde daha esnek bir şekilde kullanılacak.

WebAssembly (Wasm), web tarayıcılarında karmaşık programları yürütmek için yaygın olarak benimsenen bir çerçeve olarak duruyor. Böylece yerel bilgisayar uygulamalarına benzer bir performans sağlıyor ve çeşitli popüler web tabanlı hizmetlerin temelini oluşturuyor. Web3 alanında, Wasm Sanal Makinesi aynı zamanda Near ve Polkadot gibi işlev görerek kendisini Ethereum Sanal Makinesinden ayırmaktadır.

Web3 dünyasının kapsamlı ağ geçidi: Launchpad XYZ

Web3 teknolojisi söz konusu olduğunda analiz platformu Launchpad XYZ de öne çıkıyor. Projenin kapsamı incelendiğinde Launchpad XYZ platformu, Ethereum ağı üzerine inşa edilmiş ve dijital varlık meraklıları için geniş kapsamlı bir dizi hizmet içeriyor. Bu platform; kripto tüccarlarına, yatırımcılara ve analistlere Web3 dünyasını daha verimli ve kârlı hâle getirecek birçok avantaj sunuyor. Bunlardan bazıları analitik bilgiler, saklama cüzdanı, merkezi olmayan borsa araçları…

 

Launchpad XYZ, Web3 ve kripto para piyasasında gezinmek için gereken üst düzey teknik uzmanlık ve beceriyle kullanıcılara tek noktadan hizmet sunar. Böylece kitlesel benimsenmeyi artırmaya yardımcı olmayı amaçlar. Son olarak Launchpad XYZ kullanımı da oldukça kolay! Satın almak isteyen yatırımcılar ön satış sayfasından ETH veya USDT kullanabilir ya da kredi kartı ile cüzdan bağlama işleminden sonra LPX token alabilir.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

 

 

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin