featured

Massachusetts: Bitcoin pazarı tamamen spekülasyon

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Massachusetts’teki en iyi menkul kıymet düzenleyici, bitcoin pazarının “tamamen spekülasyon” olduğunu CNBC’ye verdiği röportajda açıkladı..

Sorumluluğunun devletin menkul kıymetler bölümünü denetlemeyi içerdiğini belirten Commonwealth sekreteri William Galvin uyardı:

“Bu pazar manipüle edilebilir, çünkü kimse bunu açıklayamaz, kimse bunu kontrol edemez.”

Galvin’in yorumları, ABD regülatörleri tarafından, bu ayın başlarında Menkul Kıymet Borsası Komisyonu ve Finansal Sektör Regülatörü makamını takiben, kripto para birimleriyle ilişkili riskler konusunda yatırımcılara uyarıda bulunan en son ses olarak geldi.

Galvin’in İlk Uyarısı Değil

Bu, bitcoin pazarıyla ilgili Galvin’in ilk yorumu değildi. Galvin, bu ayın başlarında Bitcoin’e karşı uyaran bir basın açıklaması yayınladı. CNBC’ye göre, bu durum bir düzenleyici tarafından yapılan ilk uyarı olabilir.

Federal hükümet ayrıca, yatırımcılara kripto paranın tarihi gelişimi konusunda uyarıda bulunuyor. Galvin, “Hepimiz bunun bir sorun olduğunu kabul ediyoruz.” dedi ve endişelerini başlangıçtaki madeni paralar gibi diğer faaliyetlerle ilgili konulara da aktardı.

Galvin sözlerini şöyle tamamladı:

“Bunların (ICO) kesinlikle menkul kıymet olarak nitelendirildiğine inanıyoruz. Bu açıkça dolandırıcılık potansiyeline sahip bir alan ve biz bunun hakkında çok endişe duyuyoruz.”

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin