Chrome mağazasında beta sürümü kullanıma açık
Chrome mağazasında beta sürümü kullanıma açık

Masaüstü için Bitcoin Cash cüzdan uzantısı Chrome mağazasına eklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH) geliştiricileri, Chrome mağazasında BCH masaüstü cüzdan uzantısının yayınlandığını duyurdu.

Chrome mağazasında beta sürümü kullanıma açık

Bitcoin Cash (BCH) için masaüstü cüzdanı kullanıma sunuldu ve artık Chrome’da Beta sürümü mevcut. Badgerwallet.cash isimli cüzdan, Spendbch, Bitbox, Basit Muhasebe Protokolü (SLP) ve Bitcoin.com gibi kuruluşların üyesi olan bir geliştiriciler ekibi tarafından piyasaya sürüldü.

Yeni cüzdanın ETH-hafif istemci Metamask’ına benzediği söylenen Badgerwallet, yeni özallik ile “BCH tabanlı tokenler ve merkezi olmayan uygulamaların dünyasına açılan bir kapı” olmayı hedefliyor.

Mevcut Beta sürümü, test için Chrome mağazasında kullanılabilir. Bunu yapabilmek için kullanıcıların uzantı paketini indirmesi gerekir. Ayrıca, Beta sürümünde olduğu için, önce uzantı sayfasının “geliştirici mod” olarak ayarlanması gerekir.

Başarılı bir yükleme sonrasında kullanıcılar, Google tarayıcısının sağ üst köşesinde bir Bitcoin para simgesi görebilir, bunun üzerine bir tıklama ile Badgerwallet penceresi açılır. Artık masa üstünüzde yeni cüzdanınızı kullanabilirsiniz.

News.bitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin