Mark Zuckerberg'den çarpıcı Libra açıklaması: Ya hep ya hiç
Mark Zuckerberg'den çarpıcı Libra açıklaması: Ya hep ya hiç

Mark Zuckerberg’den çarpıcı Libra açıklaması: “Facebook, Libra’yı bırakabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, Libra’nın ABD düzenleyicileri tarafından tam olarak onaylanmaması halinde Facebook’un Libra Birliği’nden ayrılmak istediğini söyledi.

Zuckerberg: “Libra biz olmadan da çalışabilir.”

Facebook’un, kullanıcı gizliliğini koruma ve yanlış bilgiyle mücadeledeki itibarının yerle bir olmasını öne süren birkaç kongre üyesi, Facebook’un Libra projesine katılımını sorguladı.

Zuckerberg:

Eğer düzenleyiciler tarafından tam onay gelmezse Facebook, Libra’dan ayrılacaktır.

Zuckerberg ayrıca, Blockchain girişimini yönlendiren bağımsız bir kuruluş olan Libra Derneği’nin, Facebook olmadan da projeyle devam edebileceğini belirtti.

Facebook’un Libra projesi halen belirsiz bir geleceğe sahip. Zuckerberg’in bugün belirttiği gibi, kimse Libra’nın çalışıp çalışmayacağını bilmiyor.

Son zamanlarda Visa, Mastercard ve PayPal da dahil olmak üzere projenin önde gelen destekçileri de Libra’dan çekildi. Zuckerberg, bu şirketlerin muhtemelen Libra riskli bir proje olduğu için çekildiğini itiraf etti.

theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin