featured

Boğalar savaşı bırakmıyor! MANA düşüş trendini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland (MANA) fiyatı, 21 Kasım tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesine 5,9 dolar ile ulaştığından beri düşüşte. Altcoin, bu düşüş sırasında ilk destek noktasını 3 dolar seviyesinde bulmuştu. Ardından grafiğinde simetrik bir üçgen şekli oluşturduktan sonra satıcıların baskılarına yenik düştü. Mevcut yan yönlü ralli şimdi destek noktasını yeniden test ediyor. Bu destek noktasına alıcılar kontrolü yeniden ele geçirebilecek mi?

MANA için önemli teknik veriler

Günlük Stokastik RSI göstergesinde, K ve D yükseliş geçişine doğru ilerliyor. 200 günlük EMA’nın üzerindeki MANA fiyatı, genel anlamda bir yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Altcoin’deki 24 saatlik işlem hacmi  %17,46 oranında bir düşüşle 445 milyon dolar.

Şubat ayındaki satışların ardından bir soluk alan yatırımcılar, fiyatı %21 oranında yükselterek 50 günlük EMA bulunan genel direnç noktasına ulaştırdı. Hemen ardından satıcılar sert bir duruş sergilediler. Bunun sonucunda da altcoin’in, 200-EMA seviyesini geri aldılar.

MANA grafik

MANA için önemli bir destek noktası olan 2,4 dolar seviyesinin kırılması ile birlikte fiyat önemli oranda yükselişe geçecektir. Destek noktasına saygı duyulmasının ardından alıcılar için bir fırsat doğacaktır.

Stokastik RSI göstergesi, K ve D çizgilerinin tarafsız bölgede geçiş yaptığı bir ayı döngüsünün erken başlangıcını gösterir. Bununla birlikte, alıcılar bu noktalarda kontrolü devralabilirlerse düşüşü tersine çevirebilirler.

MANA için umutlar devam ediyor

MANA fiyatı 4 saatlik grafikte 2,4 dolarlık destekte bir sabah yıldızı deseni oluşturuyor. Bu nedenle, 50 günlük EMA ile çakışan 2,66 dolar işaretini test etmek için bir trendin tersine çevrilmesi mümkündür.

4 saatlik RSI göstergesi, son iki düşük düşük formasyonda bir yükseliş sapması gösteriyor. Ancak eğim, 14 dönemlik SMA’yı geçemediği için düşüş etkisi altında kalmaya devam ediyor. Bu nedenle, SMA’nın kırılması kısa vadeli bir satın alma olasılığı yaratacaktır.

Öte yandan MANA’nın fiyatı 2,4 dolarlık desteğin altına düşerse, ayılar devreye girecek ve altcoin’i %8 oranında düşürerek 2,20 dolarda bulunan destek noktasına gerilemesine neden olacaklardır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin