Lympo (LYM) egzersiz ve aktif yaşam tarzlarını teşvik edecek
Lympo (LYM) egzersiz ve aktif yaşam tarzlarını teşvik edecek

Lympo (LYM) tokeni Eski Estonya Başbakanı Taavi Rõivas’ı ekibine kattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Estonya Başbakanı, insanları daha fazla egzersiz yapmaya teşvik etmek isteyen Lympo (LYM) Blockchain girişiminin danışmanı oldu.

Lympo (LYM) egzersiz ve aktif yaşam tarzlarını teşvik edecek

2014’ten 2016’ya kadar Estonya hükumetinde başbakan olarak görev yapan ve halihazırda ülkenin parlamentosunun bir üyesi olan Taavi Rõivas, denetleme kurulunun başkanı olarak Lympo’nun kripto para birimi ekibine katıldı. Lympo, basın açıklamasında duyurduğu LYM tokeniyle egzersiz ve aktif yaşam tarzlarını teşvik etmeyi amaçlıyor. Rõivas, anlaşmayı Twitter’da duyurarak şöyle dedi:

Umut vaat eden Baltık inisiyatiflerinden birinin büyümesini ve insanları daha fazla ve daha iyi bir şekilde egzersiz yapmaya motive etme misyonunu sürdürmek için heyecan duyuyorum.”

Lympo (LYM) NEO platformuna taşınacak

Lympo, çeşitli fiziksel aktiviteleri tamamlayan bireyleri ödüllendirmek için kullanıcıların sağlık ve tıbbi bilgilerini izleyip tokenlere dağıttığını söylüyor. Bu faaliyetler, whitepaper’a göre Lenf ile çalışan şirketler tarafından duyurulabilir veya potansiyel olarak sponsor olabilir. Buna karşılık şirketler, katılımcılardan gelen verilerin bir kısmını veya tümünü toplayabilirler. Ancak, whitepaper’da, kullanıcıların kendi verilerinin üzerinde sahipliğini sürdürdüğünü ve bazı paylaşım biçimlerinin E.U.’nin Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) kapsamında kısıtlanacağını vurguluyor.

Lympo başlangıçta LYM tokenini Ethereum protokolü üzerine kurarken, token ekosistemini başka bir Blockchain tabanına taşımayı planlıyordu. Lympo CEO’su Ada Jonuse’in geçen ay ki söylemlerine göre, büyük olasılıkla yeni adres NEO görünüyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin