featured

LUNC yatırımcılarını heyecanlandıran hareket: Yüzde 48’lik artış nereye kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Terra Classic (LUNC) grafiklerini yeniden yeşile boyamasının ardından yatırımcıların radarına girmeyi başardı. Token, geçtiğimiz gün %22’nin üzerinde bir değer kazandı. Geçen ayki performansı ile birleştirildiğinde oldukça başarılı bir dönemden geçtiği söylenebilir. Çünkü LUNC fiyatı aylık grafikte %130 oranında bir kâra sahip.

LUNC token’ının fiyatı kısa bir süre 0,00006190 dolar ile 0,00006698 dolar arasında kalan dar bir alanda işlem gördü. Ancak daha sonra gözde altcoin’in fiyatı yukarı yönlü bir ivme kazandı ve bu aralığın dışına çıkmayı başardı.

Heyecanın sönmesi ile fiyat kazandığı ivmeyi kaybetti. Sonuç olarak ayılar piyasaya geri döndü ve düşüş eğilimi başladı. Kısa bir süre için fiyat yatay işlem gördü. Ancak bu da zayıf bir alım satım baskısının işareti olduğu için olumlu bir işaret değildir.

LUNC

LUNC fiyatının kısa bir süre bocalamasının ardından boğalar yeniden güçlenerek fiyat hareketini kontrol etmeye başladı. Böylece altcoin yalnızca üç gün içinde %48 oranında kayda değer bir artış gösterdi. Yükseliş devam ederken 0,00011778 dolar seviyesinde engel aşılamadı ve fiyat burada bir reddediliş ile karşı karşıya kaldı. Daha sonra da fiyat önemli dalgalanmalar yaşamaya başladı.

Kritik destek noktası olan 0,00009002 doları kırmak için yapılan birçok başarısız girişimin ardından fiyat yeniden ivme kazandı ve %50’lik bir artış daha gösterdi. Fiyatın bir süreliğine 0,00011778 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördüğü görüldü.

Son zamanlarda fiyat %23’lük bir artış daha kaydetti ve bu da piyasada güçlü bir yükseliş etkisi olduğunu gösteriyor.

Teknik göstergeler de genel olarak yükselişi destekliyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD), histogramında keskin bir yükseliş göstererek piyasada trendin tersine döndüğünü gösteriyor. Ayrıca hareketli ortalamalar yükseliş eğilimi gösteriyor. Bunlar da fiyatın önümüzdeki dönemde değer kazanmaya devam edeceğini gösteren kritik işaretlerden bazılarıdır.

Terra Classic (LUNC) fiyatı 0,0002 dolara ne zaman ulaşacak?

Yükseliş eğilimi devam ederken yatırımcılar 0,0002 dolar seviyesinin ne zaman kırılacağını merak ediyor. Eğer boğalar fiyatı 0,000145 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasının üzerine çıkarırsa, LUNC fiyatı yeniden ivme kazanacaktır. Bu yukarı yönlü hareketin bozulmadan devam etmesi durumunda fiyat 0,000155 dolarda bulunan kritik direnç noktasını test etmeye hazır olacaktır.

Dahası, eğer boğalar fiyatı bu seviyede tutmayı başarırsa Terra Classic (LUNC) fiyatı önümüzdeki hafta 0,000160 dolarlık üst seviyesini test etmeye hazır hâle gelecektir.

Ancak kripto para piyasası yüksek volatiliteye sahip olması ile ünlüdür. Yani, her an her şeyin olabileceğine hazır olmalısınız. LUNC için de bu durum geçerlidir. Çünkü, eğer ayılar boğaları alt ederse fiyat ivme kaybedecektir. Eğer olumsuz senaryo gerçek olursa fiyat yakın zamanda 0,00012855 dolarda bulunan destek noktasını test edebilir hatta altına düşebilir. Üstelik ayılar piyasaya hâkim olmaya devam ederse, daha fazla düşüş de gelebilir. Kritik destek noktasının kaybedilmesi durumunda gözde altcoin 0,00011778 dolara gerileyebilir.

Staking ve bulut madenciliği ile öncü bir kripto projesi: Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix, kripto para dünyasında bulut madenciliği konseptine benzersiz bir bakış açısı getirerek yatırımcıların deneyimini önemli ölçüde kolaylaştıran bir projedir. Kullanıcılara olağanüstü bir kripto para ön satış deneyimi sunan Bitcoin Minetrix, BTCMTX token’ları aracılığıyla bireysel yatırımcılara güvenli bir yol sağlamaktadır. Bu token’lar, Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşen yüksek güvenlik standartlarına sahiptir. Ayrıca, BTCMTX token’ları herhangi bir zamanda borsalarda kolayca alınıp satılabilir, yatırımcılara daha fazla esneklik sunar. Sonuç olarak Bitcoin Minetrix projesinin bulut madenciliği dünyasına özgün ve güvenilir bir bakış sunduğu söylenebilir.

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini token’laştırarak işlemi basitleştirir. Platform üzerinde kullanıcılar $BTCMTX token’larını satın alabilir ve bunları stake ederek bulut madenciliği kredileri kazanabilirler. Ayrıca, platformda pasif gelir elde etme imkanı da bulunmaktadır.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bu proje, yatırımcıları geleneksel madencilik süreçlerinden kurtarır. Çünkü süreç, Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme üzerinden gerçekleşir ve bulut madenciliği kredileri kazanılır. Elde edilen krediler, Bitcoin Minetrix platformunda yakılarak madenciliğe dönüştürülür.

Proje aynı zamanda merkeziyetsizdir, bu da güvenlik açısından önemli bir avantaj sağlar ve yatırımcıların projeye olan güvenini artırır. Bitcoin Minetrix, her kripto yatırımcısının kolayca anlayabileceği bir tasarıma sahiptir. Sektöre yeni giriş yapanlar bile bu projenin içinde yer alabilirler.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

$BTCMTX, ilk aşama için 0,011 dolar gibi çekici bir fiyatla satışa sunuldu. Siz de bu yeni ve gelecek vadeden projenin bir parçası olarak yeni fırsatları erken yakalamak için şimdi harekete geçebilirsiniz.

Coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin