featured

LUNC topluluğu yakım işlemlerine devam ederken, yeni bir dönüm noktasına ulaşıldı! İşte, ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Luna Classic topluluğu LUNC token’larının arzını azaltmak amacıyla yakım işlemlerine devam ediyor.

LUNC

Topluluk tarafından yakılan toplam LUNC sayısı 76 milyona ulaştı. Böylece 18 Mayıs 2022 tarihinden bu yana dolaşımdaki LUNC arzını azaltma çabalarında başka bir dönüm noktasına ulaşıldı. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, yaklaşık 38,81 milyar adet LUNC yakarak 50’den fazla katkıda bulundu.

LUNC token’ının şu anda dolaşımdaki arzı 5,80 trilyondur. Ancak topluluk yakım işlemlerine devam ederek bu sayıyı daha da azaltmayı hedefliyor.

Topluluk yeni bir dönüm noktasına ulaştı

Kripto borsalarının, doğrulayıcıların, projelerin ve üyelerin LUNC token’larını yakmaya devam etmesiyle yeni bir dönüm noktasına ulaşıldı. Topluluk haftada ortalama 400 milyon adet token yakıyor. Ayrıca Binance, aylık LUNC yakma mekanizmasının bir parçası olarak yakma adresine milyarlarca dolar gönderiyor.

Binance, 1 Ekim’de token yakma mekanizmasının 14. partisinde 1 milyardan fazla LUNC token’ını yaktı. Böylece kripto borsası tarafından yakılan toplam LUNC sayısı 38,81 milyarın üzerine çıktı.

Terra Classic L1 Görev Gücü (L1TF) geliştirici grubu ve Quant USTC repeg ekibi, 4. çeyrekte LUNC ve USTC dolaşımdaki arzını azaltmaya odaklanmayı hedefliyor. Geliştiriciler, başarılı bir şekilde tamamlanması için borsalarla birlikte çalışarak USTC’yi 1 dolara düşürmeyi hedefliyor.

Bu arada, Terra Luna Classic topluluğu artık topluluğa ait bir Galaxy Station cüzdanına ve Galaxy Finder blockchain kaşifine sahip.

LUNC ve USTC baskı altında

LUNC fiyatı son 24 saatte %3 oranında bir düşüş yaşadı ve şu anda 0,000056 dolar civarında işlem görüyor. 24 saatlik en düşük ve en yüksek değerler sırasıyla 0,0000556 dolar ve 0,0000583 dolardır. Fiyat, geçen hafta 0,000060 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde tutunmayı başaramadı ve piyasadaki belirsizliğin ortasında daha da düştü.

Bu arada USTC fiyatı son 24 saatte %4 ve son bir haftada da %12 oranlarında düşüş yaşadı ve şu anda 0,011 dolar civarında işlem görüyor. İşlem hacmi de son 24 saatte önemli ölçüde azaldı.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin