LUNC

LUNC haberleri: Terra Luna Classic topluluk havuzu dengesi kritik seviyeye düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic (LUNC) topluluk havuzu bakiyesi, topluluğun üç topluluk havuzu harcama teklifini kabul etmesiyle kritik bir seviyeye düştü. Fonların 2,37 milyar LUNC’den sadece 416 milyona düşmesiyle topluluğun zincirin daha fazla geliştirilmesi ve bakımı için yeterli fonu kalmadı.

Terra Luna L1TF, Quant Team ve Terra Rebel tekliflerini geçti!

Terra Luna Classic topluluğu üç teklifi kabul etti: USTC repeg için bir Quant ekibi oluşturmak, Joint L1 Task Force Q3 teklifi ve Terra Rebels altyapı ve uygulamalarını işletmeye devam etmek.

Çekirdek geliştirici Joint L1 Task Force Q3 1.264 milyar LUNC, Quant USTC Repeg Team 222.222 milyon ve Terra Rebels 484.367 milyon LUNC aldı. Şimdi topluluk havuzu bakiyesinde yalnızca 416,33 milyon LUNC ve 4,49 milyon USTC var.

Joint L1 Task Force Q3, Q3’te Terra Luna ve USTC dolaşım arzını azaltmak, kararlı Columbus ve Cosmos SDK sürümlerine yükseltmek ve diğer önemli gelişmeler üzerinde çalışmayı önermektedir.

Bu arada Quant ekibi USTC artan repeg geri alımları ve staking swapları için modelleme ve simülasyon üzerinde çalışacak. L1TF ve Profesör Edward Kim, USTC repeg’inde Quant ekibine yardımcı olacak.

Terra Rebels, Rebel Station ve diğer uygulamaların yanı sıra testnet ve Terra Classic altyapısını işletmeye ve sürdürmeye devam etmek için fona ihtiyaç duyuyor.

LUNC
Kaynak: StakeBin

Topluluktaki bazı önemli kişiler, gereksiz topluluk harcaması tekliflerinin kabul edilmesine ilişkin endişelerini paylaştı. Ayrıca topluluk, dikkatli tartışmalardan sonra yalnızca önemli tekliflerin oylamaya sunulması gerektiğine inanıyor.

LUNC fiyat düşüşleri

Terra Luna Classic fiyatı, cumartesi günü Binance’in 2,65 milyar LUNC yaktığı haberinin ardından yüzde 3’ün üzerinde artış gösterdi. Ancak kazancını koruyamadı ve destek seviyesine düştü.

Terra Luna fiyatı son 24 saatte yatay işlem gördü ve fiyat şu anda 0,000087 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0.0000850 dolar ve 0.0000877 dolar. Ancak işlem hacmi son 24 saatte biraz arttı.

coingape

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin