LUNC
bitcoin and chart

LUNC haberleri: Terra Luna Classic Hexxagon ortaklığını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic (LUNC) çekirdek geliştiricisi Joint L1 Task Force (L1TF) cuma günü bir doğrulayıcı ve geliştirici ekibi olan Hexxagon ile iş birliği yaptığını açıkladı. Hexxagon’un, topluluğun güvenmediği geliştirici grubu Terra Rebels ile bağlantıları olması nedeniyle topluluk bu iş birliği hakkında karışık tepkiler verdi.

Terra Luna Classic L1TF ortakları Hexxagon oldu

Görev Gücü lideri Vinh Nguyen 28 Temmuz’da doğrulayıcı Hexxagon ile bir iş birliği yaptığını duyurdu. Nguyen, ortaklığın topluma ait Station, Finder ve web cüzdan uzantısı için güvenliği artırmayı amaçladığını söyledi. Topluluğa ait bir cüzdan oluşturmak için 11645 sayılı teklif kabul edildi ve L1TF, topluluk havuzundan aldığı fonlarla cüzdanı oluşturmakla görevlendirildi.

GitHub belgesine göre, her iki ekip de Ortak L1 Görev Gücü’ne ait aynı hesapta faaliyet gösterecek. İttifak Terra Classic Task Force olarak adlandırılacak ve Profesör Edward Kim “terraclassic.community” alan adının yetkisine sahip olacak.

LUNC

Hexxagon, Station, Finder ve wallet web uzantılarının yanı sıra ilgili bağımlı paketleri de geliştirecektir. Ayrıca Hexxagon üyeleri bakım ve altyapıdan sorumlu olacaktır. L1TF, Station, Finder ve web uzantısına yönelik tüm çekme taleplerine yardımcı olacak, değerlendirmeler yapacak, inceleyecek ve kontrol edecektir.

Hexxagon’un bir yöneticisi olacak ve doğrudan Ortak L1 Görev Gücü yöneticisiyle birlikte çalışacak, başka bir ekibe müdahale etmeden bağımsız olarak görevlerini yapacak. Çoklu imzalı bir cüzdan, her ekipten en az 2 üyenin imzasını gerektiren fonları güvence altına alacaktır. Teklifler yalnızca L1TF yöneticisi tarafından sunulacaktır.

LUNC topluluğunun habere yanıtı nasıldı?

Hexxagon üyeleri eski Terra Rebels üyeleri olduğu için topluluk karışık tepkiler gösterdi. Alex Forshaw ve Happy Catty Crypto gibi popüler üyeler, “Terra Rebels’ın lideri Hexxagon’un da lideri” diyerek anlaşmaya tamamen karşı çıktı ve anlaşmanın bir teklif sunulmadan yapıldığını söyledi.

https://twitter.com/ColeStrathclyde/status/1684837269289512961?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1684837271017545728%7Ctwgr%5E2d739662dae0f26bb789477ed425fd7bc31f17e0%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fcoingape.com%2Flunc-news-terra-luna-classic-l1tf-announces-partnership-for-station-and-finder-development%2F

Bu arada, eski L1TF üyesi Fragwerdig, Rajia.Bibi ve Vegas gibi diğer topluluk üyeleri ortaklığı destekliyor. LUNC fiyatı, son 24 saat içinde yatay hareket ederek 0.000082 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek değerleri sırasıyla 0.0000803 ve 0.0000824 dolar oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin