4 günde %40 artan LUNA bu seviyeleri hedefliyor! Fiyat tahmini

4 günde %40 artan LUNA bu seviyeleri hedefliyor! Fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sadece dört işlem gününde, LUNA fiyatı, ocak ayının en düşük desteği olan 46 dolardan yukarı yönlü bir dönüşle %40 arttı. Bu fiyat artışı aynı zamanda devam eden ralliyi hızlandırarak çift dip formasyonundan yukarı yönlü bir çıkış sağladı. Alıcılar bu büyümeyi sürdürebilir mi?

Luna Foundation Group, Terra’nın stablecoin’ini (UST) korumak için 1 milyar dolar topladı

Luna Foundation Group, BTC’de merkezi olmayan bir UST döviz rezervi oluşturmak için özel bir token satışı yoluyla 1 milyar dolar topladı. Terra, Twitter hesabı üzerinden rezervi şöyle açıkladı:

“UST’nin piyasa oynaklığıyla tutarlı bir şekilde istikrarlı bir varlık olarak benimsenmesi, bunu zaten çürütse de merkezi olmayan bir rezerv, sistemin dönüşlülüğünü azaltan daraltıcı döngülerde sabitlemeyi sürdürmek için ek bir araç olabilir.”

LUNA fiyat analizi

Bu duyurunun ardından, LUNA fiyatı 22 Şubat’ta %9,5 arttı ve küresel piyasadaki yüksek oynaklığa rağmen yükselişini sürdürüyor. Fiyat davranışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için LUNA/USD teknik tablosunu inceleyelim.

4 günde %40 artan LUNA bu seviyeleri hedefliyor! Fiyat tahmini

20 Şubat’taki uzun kuyruk mumu, alıcıların bu düşüşle oldukça ilgilendiğini gösterdi. Takip eden yeşil mum, LUNA fiyatını %28 artırarak 60 dolar direncine getirdi. Teknik, ayrıca günlük grafikte çift dipli bir model ortaya çıkardı ve fiyat 24 Şubat’taki boyun çizgisinden (60$) büyük bir çıkış sağladı.

Bu model kırılması, satın alma baskısını yoğunlaştırdı ve altcoini mevcut fiyat seviyesi olan 66,19 dolara yükseltti. Bununla birlikte, fiyatın, yeterli talebi doğrulamak için 65,5 ile 60 dolardaki kırılan direnci yeniden test etmesi beklenebilir.

Alıcılar, fiyatı bu seviyenin üzerinde tutarsa, altcoin 76 dolar seviyesini tekrar test etmek için %15 daha tırmanabilir.

Teknik göstergeler

Yukarı eğimli 20 ve 50 günlük EMA, alıcıların kontrolü satıcılardan zorla aldığını gösteriyor. Ayrıca, son fiyat artışı, önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 2000) üzerine çıkarak ek bir doğrulama sağladı.

RSI göstergesi eğimi, piyasa duyarlılığında olumlu bir değişime işaret ederek pozitif bölgeye sıçradı.

Altcoin için direnç seviyeleri 60 dolar ve 66,8 dolarda bulunurken, destek seviyeleri 45,6 ve 45 dolarda bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin