Max Keizer: “Bitcoin, altın'dan 25-30x daha hızlı hareket edecek.”
Altın fiyatı bir sonraki büyük Bitcoin hareketi için ipucu verebilir

Lou Kerner: “Bitcoin, altından daha iyi bir yatırım aracı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz Cuma CryptoOracle’den Lou Kerner, verdiği bir röportajda Bitcoin’in altından daha iyi bir değer deposu olduğunu söyledi.

Lou Kerner: “İnsanlar altından Bitcoin’e geçecek.”

Blockchain projelerine odaklanan bir girişim sermayesi şirketi olan Crypto Oracle’ın kurucu ortağı olan Kerner, insanların uzun vadeli bir yatırım olarak altından Bitcoin’e geçeceğine inanıyor ancak bunun zaman alacağını da ekliyor. Kerner konuya yönelik şunlar söyledi:

Altın küresel bir değer deposu olarak ortaya çıktı ve geçtiğimiz birkaç bin yıl boyunca da bu pozisyonunu kimseye kaptırmadı. Bu muhteşem bir performans. Ancak şimdi altından çok çok daha işlevsel olabilecek başka bir şeye sahibiz. Bu yüzden altını değer saklama aracı olarak kullanan insanlardan bazılarının zaman içerisinde Bitcoin’e geçmesini bekliyoruz. Bu bir gün, bir hafta hatta beş yıl içerisinde değil zamanla olacak.

“Bitcoin’in tahvillerle aynı yörüngede gittiğini düşünüyoruz.”

Kerner’ göre, 2 bin yıl boyunca genel görüş altının küresel bir değer olduğu yönündeydi.  Ancak Bitcoin’in bu düşünceleri yıktığını ve altının uzun süredeki getirisini şimdiden 2’ye katladığını söyledi. Kerner, Bitcoin’in ortaya çıkışını Michael Milken döneminin çürük tahvillerine benzeterek, çürük tahvillerin de yıllar öncesinde bir aldatmaca olarak görüldüğünü ancak bugün en popüler yatırım araçlarından biri olarak sunulduğunu söyledi. Kerner açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Bitcoin’in aynı yörüngede gittiğini düşünüyoruz. İlk günlerinde yeni bir oluşum olarak son derece değişken olması normal. Kimse nasıl fiyatlandırıldığını bilmiyor.

Ted Rogers: “Bitcoin altının yerine  geçebilir.”

Kerner, Bitcoin’in harika bir değer deposu olduğunu düşünen tek kişi değil. Xapo şirketin başkanı Ted Rogers’e göre  Bitcoin altının yerine  geçebilir ve aynı zamanda her yerde bulunan bir küresel para haline gelebilir.

Blockchainflashnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin