Litecoin yatırımcı için fiyat yükselişine hazırlanıyor
Litecoin yatırımcı için fiyat yükselişine hazırlanıyor

Litecoin yatırımcı için güç topluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı (LTC) daha da yükseldi ve ABD doları karşısında 155 dolarlık direnci test etti. LTC/USD paritesi şu anda daha düşük seviyelerde. Ancak 148 doların üzerinde desteklenmekte. Litecoin yatırımcı için güç topluyor gibi görünüyor.

  • Litecoin daha da yükseldi ve ABD Doları karşısında 150 dolarlık direnci kırdı.
  • Alıcılar, LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 149 dolardan dirençli önemli bir düşüş trendi hattını kırmayı başardılar.
  • Parite, bariyer görevi gören ve kazancı önleyen 155 dolarlık direnci test etti.

Litecoin yatırımcı için fiyat yükselişine hazırlanıyor

ABD doları karşısında pazar fiyatının 145 doların üzerinde bir değer artışı vardı. LTC/USD paritesi çekişe geçti ve 148 dolar ve 150 dolar direnç seviyelerini aşabilecekti. Litecoin şu anda 162,4 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Grafiğe bakıldığında, fiyat 150 dolarlık direncin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üstüne yerleşmeyi başardı, ki bu olumlu bir işaret. Alıcılar fiyatı yükseltti, ancak 155-156 dolarlık direnç bir kez daha resme geldi. Bu seviye daha fazla artış için bir engel olarak hareket etti ve fiyat 154,8 dolar gibi yüksek bir seviyeye ulaştıktan sonra aşağı yönlü bir düzeltme başlattı. Litecoin son dalganın %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin altına düşerek 143,6 dolardan 154,87 dolara yükseldi.

Litecoin fiyat tahminleri

Aşağı yönde, 150 dolar ve 148 dolar gibi birçok destek seviyesi var. Kırık trend çizgisi ve 100 saatlik SMA, 149,5 dolar civarındaki düşüşleri önleyecek. Üstelik son dalganın %143 Fib düzelme seviyesi 143,6 dolardan 154,8 dolara yükseldi ve destek olarak hareket edecek seviye 149,2 dolardır.

Bu nedenle, 150 dolar civarında güçlü bir destek var. Eğer fiyat daha da düzelirse, alıcılar 150 dolar seviyesindeki zararları koruyacaklar. Yukarı doğru, 155-156 direnç bölgesinin üstünde bir kırılma hiç de kolay değil. Alıcılar başarılı olduğunda, bir sonraki durak 165 dolar seviyesinde olabilir. Genel olarak, fiyat 150 dolar seviyesinin üzerinde güzel bir şekilde konumlandırıldı. Ancak Litecoin fiyatı 155 doların altında olduğu sürece bu aralıkta işlem yapmaya devam edebilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin