litecoin tokenpay
Litecoin ve TokenPay ortaklığı büyük bir anlaşmanın eşiğinde mi?

Litecoin ve TokenPay ortaklığı büyük bir anlaşmanın eşiğinde mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin cephesinde önümüzdeki günlerde netleşecek bazı gelişmeler var gibi görünüyor. Bu gelişmeler, Litecoin (LTC), TokenPay (TPAY) ve bir Alman bankası olan WEG Bank arasında gerçekleşiyor. Ayrıca Charlie Lee, TokenPay CEO’su Derek Capo gibi isimlerin bazı ipuçları içeren paylaşımları, önümüzdeki günlerde bu kripto şirketlerinin önemli bir atılım yapacağına dair bir beklenti oluşturuyor.

Litecoin Kurucusu Charlie Lee, geçtiğimiz günlerde paylaştığı twitte WEG Bank CEO’su Matthias von Hauff ile verimli bir toplantı yaptığını açıkladı. Ayrıca attığı twitte WEG Bank CEO’su Matthias’ın tipik bir bankacı olmadığını gerçekten kripto ile ilgilendiğini söyledi. Ve ilk ipucunu vererek bankadan bazı heyecan verici kripto ürünlerin çıkacağını söyledi.

Aynı zamanda TokenPay (TPAY) birkaç saat içinde heyecan verici bir duyuruda bulunacağını twitledi. Fakat bu duyuru henüz Charlie Lee’nin bahsettiği ile ilgili değildi. Açıklama, başka bir önemli gelişme olan TokenPay’in İsviçreli kripto varlık yatırım danışmanlığı şirketi Tokensuisse’den aldığı dünyanın ilk ve özel coini sertifikası ile ilgili olduğu ortaya çıktı. Atılan twitte ise gelişmenin efinexchange ile ilgili olmadığı ibaresi vardı. Bu TokenPay topluluğunda WEG Bank ile ilgili bir gelişmenin de gündemde olduğu algısını oluşturdu.

https://twitter.com/tokenpay/status/1098982242339176448

Ve ardından TokenPay’in CEO’su (TPAY) Derek Capo henüz açıklaması yapılmayan büyük duyuru ile ilgili bazı imalarda bulundu. Bu imasında Binance gibi daha önemli borsalarda listelenme durumu ve tüm dünyadaki kurumların TPAY alabileceği ile ilgili bazı söylemlerde bulundu.

TokenPay (TPAY), Litecoin (LTC) Almanya’da WEG Bank AG ile ortaklığı ne getirir?

Geçen yıl TokenPay, Almanya merkezli WEG Bank AG ile resmi bir anlaşma yaptığını açıklamıştı. Ortaklık, bankanın özsermaye payının yüzde 9,9’unu satın alan Blockchain şirketini ve mevcut yasal düzenleme onayı ile bankanın kalan yüzde 80,1’ini satın alma opsiyonunu da içeriyordu.

Daha sonra, TokenPay (TPAY), Litecoin ile yaptığı kritik öneme sahip bir ortaklık ilan etmesiyle haklarını Litecoin Vakfı’na devretti.

Bu ortaklık ile Litecoin’in TokenPay’e fayda sağlayacak standart ve her şey dâhil bir pazarlama ve teknoloji hizmeti sağlaması bekleniyor.

WEG Bank’taki ortaklık ve sahip olunan hisseler sayesinde, iki kripto şirketi, önümüzdeki dönemlerde modern tüketici odaklı kripto FinTech çözümlerini, WEG Bank’taki ortaklık ve bankanın özkaynakları aracılığıyla sunabilirler.

todaysgazette

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin