litecoin (LTC)
Litecoin (LTC) yükselişe oldukça duyarlı gözüküyor

Litecoin (LTC) yükselişe oldukça duyarlı görünüyor: Fiyatı 1000 doları görebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) fiyatları oldukça sağlam bir görünüm veriyor. Ancak son zamanlarda fiyatın fırlayacağı yönündeki söylentiler daha sık duyulmaya başlandı.

Litecoin (LTC), oldukça kademeli ve mütevazı kazanımlara rağmen, sosyal medyada büyük yükseliş göreceğine dair görüşler hakim. Ancak, bazı alt coinler daha coşkulu hareketler yapmaya başladıkça ve Bitcoin Cash (BCH) 10 gün içinde neredeyse iki katına çıkmayı başardığından, LTC yıl sonunda, muhtemelen bu bağlamda dört haneli bir fiyat tahmini görmekte.

Litecoin (LTC)

Yakın zamana kadar, LTC, görünürde hiçbir kesinti olmaksızın, 150 dolara yakın yükseldi. Fiyatın, dolara karşı artışına rağmen, BTC karşısında da nispeten yatay seyretti görüldü. Hacimlerin sabit ve öngörülebilir olmasına rağmen kayıtları veya kısa süreli zirveleri yansıtmamaktadır. Bununla birlikte, Litecoin popüler kalmaya devam ederken, her an spot ışıklarını üstüne geçebilir gibi gözüküyor.

Mevcut süreç, LTC, heyecan yaratabileceğini ve trendin üzerinde ve ani büyümeye neden olarak alıcıları davet edebileceğini gösterdi. LTC için tahminlerin çoğu spekülasyon olsa da, fiyattaki herhangi bir artış, panik satın alma etkisiyle artabilir.

Litecoin (LTC) ‘nin en aktif ticareti USDT ile gerçekleşiyor

LTC için, en aktif çiftler USDT’ye karşı olandır. Bu  da doğrudan spekülasyon anlamına gelir. Biraz da Bitcoin’in fiyatından bağımsız hareket etmektedir. LTC  Kraken ve diğer borsalara da listelenirken, USDT tokenlerinin ekstra likiditesi fonların daha kolay akmasına neden olabilir.

Charlie LEE ise geçenlerde Litecoin ile paylaştığı tweette şunları söyledi:

Coinbase’in Shift Visa banka kartı, Coinbase hesabınızdaki tüm cüzdanlara bağlanabilir. BTC’ye ek olarak, LTC’nizden düşülmek üzere kurulabilir.

Litecoin Vakfı, Charlie Lee’nin yanı sıra, LTC fiyatını manipüle etmeye veya panikle satın almaya neden olmayacaklarını gösterdil. Popülerleşme, LTC için harcama olanakları aramaktan geçiyor. Nispeten istikrarlı fiyat bu sebeple ideal gözüküyor. Ancak bazı yatırımcılar, fiyatın yatay seyretmesinden yorulabilirler.

Buna ek olarak, Litecoin hashrate’i 2018’in ilk çeyreğinde neredeyse üç katına çıktı. Ve “madencilerin parayı takip ettiğini” gösterdi. Yeni madencilik donanımının eklenmesi LTC ağını daha güvenli hale getiriyor. Ne yazık ki, Litecoin işlemleri de fiyat durgunluğuna bağlı olarak yatay kalmıştır. Aynı zamanda Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) işlemlerinde de yükselme görüldü. Litecoin, Bitcoin Cash ile aktif olarak rekabet etmektedir ve şimdilik LTC ağı, BCH ağına kıyasla daha fazla işlem gerçekleştirmektedir.

cryptovest

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin