28 Aralık Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle ne olacak?
28 Aralık Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle ne olacak?

Litecoin kurucusu: “Halving sonrası durumlar iyi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) son 24 saat içinde %3,55 düştü. LTC‘nin fiyatı şu an 89,80 dolar ve Litecoin’in toplam piyasa değeri 5,671 milyar dolar. Kaydedilen işlem hacmi 3,089 milyar dolar iken, tedarik şu an için 62.994.706 LTC.

Litecoin (LTC) kurucusu: “Litecoin ağı sağlıklı.”

Charlie Lee, 5 Ağustos’ta gerçekleştirilen halving’den sonra pes eden birçok madenci için endişeleniyordu. Her blok için ödüller 25 LTC’den 12,5 LTC’ye düştü. Ancak yükselmesi beklenen fiyat, 107 dolardan daha büyük bir seviye görmedi.

90 dolar seviyesindeki destek seviyesi hala sağlam görünüyor. Ancak LTC’nin fiyatı bir gün önceki fiyatına göre aşağıda.

Ancak Lee, halving’den beri 17 dakikada 12 blok bulunduğunu söyledi. Görünüşe göre madenciler dehşete kapılmış değil. Bunun yerine ortalama olarak her 1,4 dakikada 1 blok hızında madencilik yapıldığını belirten kurucu, beklenen 2,5 dakikadan çok daha hızlı olduklarını dile getirdi ve Litecoin ağının sağlıklı olduğunu ifade ederek yatırımcılarına güven verdi.

Lee ile yapılan röportajın tamamı:

Litecoin için kilit destek 87 dolar bölgesine yakın. Awesome Osilatörünün zirveleri görüldüğü gibi sıfır çizgisinin altında ve günlük RSI 42,51 seviyesinde. Eğer alıcılar kontrolü tekrar ele geçirirse Litecoin bu hafta sonuna kadar 99 dolara kadar gidebilir.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin