Litecoin Vakfı WEG Bank AG’nin yüzde 10’luk hissesini satın aldı
Litecoin Vakfı WEG Bank AG’nin yüzde 10’luk hissesini satın aldı

Litecoin (LTC) FXChoice Borsası’nda: LTC fiyatları ise düşüşte

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Litecoin (LTC) FXChoice adında bir başka borsada listelendiğini duyurdu. FXChoice, Forex ve CFD işlemlerinde uzmanlaşmış bir ticaret platformu ve temel olarak teknolojiyi şekillendirmeye odaklanır.

Litecoin (LTC) FXChoice Borsası’nda listeleniyor

FXChoice konuya yönelik şunları söyledi:

LTC’ye para yatırmak için, müşterilerin bir Litecoin’de bir milyonu olan Litecoin Photons için bir LTP-cinsi hesap açmaları gerekiyor. Yani 1 LTC depozito müşterilere 1.000.000 LTP verecek.

Kripto para piyasasında işlem hacmiyle 6. pozisyonda bulunan güçlü kripto para Litecoin, yakın zamanda varlığını pek çok yerde hissettirdi. İşletmelerin ve borsaların kripto parayı benimsemesi için kapsamını genişletiyor. Litecoin ticareti sunan önemli platformlardan bazıları şunlardır: Binance, Bitfinex, HitBTC, CoinEgg, Bitbox, Kraken, Coinbase Pro.

Kripto para Kasım 2017’den sonra en düşük seviyesine ulaştı

Kripto para ayrıca seyahat, turizm, ilaç vb. dahil olmak üzere birçok sektörün işleminde bir yardımcı görevi görür. Litecoin fiyatının istikrarlı düşüşü topluluk içinde tartışma konusu oldu. Bu yılın başında ise Litecoin, 300 doların üzerinde bir boğa ticareti yaptı.

Litecoin (LTC) FXChoice Borsası’nda: LTC fiyatları ise düşüşte
Litecoin (LTC) FXChoice Borsası’nda: LTC fiyatları ise düşüşte

Geçtiğimiz birkaç gün içinde LTC’nin işlem gördüğü en yüksek fiyat, 7 milyar dolara yakın bir piyasa değeriyle 100 dolardı. Yazım sırasında Litecoin, %8,2 oranında düşüşle 84,18 dolardan işlem görüyor. Kripto para bu fiyatla Kasım 2017’den sonra en düşük seviyesine ulaştı. Litecoin şu anda, 4,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin