featured

Litecoin (LTC) günlük aktif adreslerde Bitcoin’e meydan okuyor: Fiyat analizi ve potansiyel hedefler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Litecoin (LTC), 14 Kasım tarihinde yalnızca bir gün içinde 1 milyondan fazla işlem gerçekleştirdi. Bu, piyasa lideri olan Bitcoin’in aynı tarihte işlediği sayının iki katından fazlaydı.

BitInfoCharts verilerine göre Litecoin 1,015,900’den fazla işlem gerçekleştirdi. Bu, Litecoin’in benimsenmesinde ve kullanımında önemli bir büyüme olduğunu gösteriyor. Ancak artan işlem sayısına rağmen ağ üzerinden aktarılan toplam hacim bir miktar düşük kaldı.

Litecoin LTC

Ek olarak, kullanıcılar tarafından ödenen ortalama ücretlerin azalması, ağın sıkışıklık yaşamadan veya işlemleri hızlandırmak için ücretleri artırmadan ek yükü kaldırabildiğini gösteriyor.

Bitcoin günlük aktif adreslerde öncü olmayı başardı

IntoTheBlock tarafından 16 Kasım’da bildirildiği üzere Bitcoin, büyük blockchain’ler arasında en yüksek sayı olan 960,000 günlük aktif adresle pazar hâkimiyetini ortaya koydu. Ağ kullanımı ve kullanıcı etkinliğine ilişkin bu önemli ölçüm, Bitcoin’in Ethereum, Cardano, Dogecoin, Avalanche ve diğer ağlarla karşılaştırıldığında en geniş aktif kullanıcı tabanına sahip olduğunu gösteriyor.

Ancak Litecoin ağı, 797,000 günlük aktif adresle Bitcoin’e en yakın ağ olmayı başardı. Daha sonra ise 405,000 günlük aktif adresle en büyük altcoin olan Ethereum geliyor. Analitik platformu, Ethereum’un “sürekli olarak en fazla aktif kullanıcıya sahip ağlardan biri olduğunu” vurguladı.

Litecoin’in dönüm noktası, büyük hacimli işlemleri ağların çoğundan daha hızlı ve çok daha ekonomik bir şekilde işleme yeteneğini göstererek, ödemeler için önde gelen kripto para birimlerinden biri ve Bitcoin’e uygulanabilir bir alternatif olarak konumunu güçlendiriyor.

Litecoin (LTC) fiyatı sabit kaldı

İşlem kaydına rağmen Litecoin’in fiyatı sabit kaldı. Kripto para piyasasında genel olarak olumlu bir ay geride kalırken LTC aylık grafiğinde %16 oranında bir artış kaydederek en az yükselen altcoin’lerden biri oldu. Ek olarak, vadeli işlemlerde açık pozisyonlar yatay bir trend izliyor. Ancak pozitif fonlama oranıyla long pozisyonlarda bir artış olduğu görülüyor.

Bu nedenle işlem kayıtları Litecoin’in teknik gücünü doğrulasa da LTC maksimalistleri arasında henüz arzu edilen heyecanı uyandırmadı. Ancak uzmanlar, bu dönüm noktasının eninde sonunda büyük yatırımcılar arasında artan benimsenme ve güvene dönüşeceğini düşünüyor. Dolayısıyla LTC fiyatının da yeni tarihi yüksek seviyelere ulaşabilme konusunda yüksek bir potansiyele sahip olduğu söylenebilir.

Şimdilik Litecoin sahipleri, piyasa lideri olan Bitcoin’in yükseliş rallisine devam etmesini ve kripto para birimlerinin çoğunu da beraberinde sürüklemesini beklerken rahatlayabilirler. LTC, son 24 saat içinde %4 oranında bir düşüş yaşadı. Grafiklerin kırmızıya dönmesi ile bir miktar güven azalsa da, gözde altcoin bu yazının yazıldığı sırada 71,03 dolar civarında işlem görüyor.

Staking ödülleri ve eğlenceli savaş arenası sunan yenilikçi bir meme coin: Meme Kombat

Kripto dünyasının dikkat çeken yeni oyuncularından biri olarak karşımıza çıkan Meme Kombat, popüler meme coin’lerine alternatif bir soluk getiriyor. Bu yenilikçi proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı farklı bir perspektif sunuyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Ancak Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak tanımlamak haksızlık olur; çünkü bu token, eğlence ve rekabeti bir araya getirerek etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçip bu karakterlerle diğer oyunculara karşı savaşabilirler. Bu sadece oyunun tadını çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda token kazanma fırsatı da sunar. Meme Kombat projesi, geleneksel finansal yatırımları bir adım öteye taşıyarak kripto dünyasını eğlenceli bir maceraya dönüştürüyor.

Ethereum tabanlı Meme Kombat, token sahiplerine $MK stake ederek %112 APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) sunuyor. Ayrıca, projeye katılan kullanıcılara eğlenceli oyunlar oynama şansı tanıyor.

Oyunun adıyla anılan Savaş Arenası’nda, farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle diğer oyunculara veya sisteme karşı mücadele edebilirsiniz. Blockchain teknolojisi sayesinde oyunun son derece şeffaf ve güvenilir olduğu görülüyor. Bu da yatırımcıların projenin bir parçası olmaya güvenle karar vermelerini sağlıyor. Hemen Meme Kombat token’ları satın alarak savaş arenalarında rekabet edip ödüller kazanabilirsiniz.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Projeyi oluşturan ekip, oyunun uzun vadeli başarısı için sürekli olarak yeni karakterler ve oyun modları geliştiriyor. Bu, projenin devamlılığını sağlamak için önemli bir faktördür.

Yatırımcılar, projeye büyük bir ilgi gösteriyor; çünkü ön satışın başlamasından sadece birkaç saat sonra proje 50,000 dolar toplamayı başardı. Eğer siz de bu alternatif projenin bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ön satışa katılabilirsiniz.

ZyCrypto


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin