Litecoin kurucusundan 2021 Bitcoin tahmini geldi: “Yeni başlıyoruz!”

Litecoin kurucusundan 2021 Bitcoin tahmini geldi: “Yeni başlıyoruz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fundstrat analisti ve yöneticisi Tom Lee, Bitcoin’in inanılmaz boğa koşusunun daha yeni başladığını düşünüyor. Lee, 2021 Bitcoin tahmini ile gündemde.

Tom Lee’nin 2021 Bitcoin tahmini: “Zayıflayan dolar BTC’ye yarayacak.”

CNBC ile yeni bir röportajda, firmanın yönetici ortağı ve araştırma başkanı Lee, zayıflayan doların Bitcoin’in devam eden fiyat artışına katkıda bulunacağını söyledi.

Öncelikle, Bitcoin’in bir şeyle ifade edilmesi gerekiyor. Yani dolar zayıflarsa ve Bitcoin değerini koruduğunda BTC yükselir. Ancak daha önemli olan etki, bu yıl çok fazla merkez bankası likiditesi gördük. Dolar, şaşırtıcı bir şekilde yılın büyük bir bölümünde gerçekten güçlüydü, ancak şimdi zayıflığı, insanların ‘Bir birimi sağlam parada nasıl tutarsınız?’ diye düşünmesine neden olacak. Pek çok insan altının o piyasa olacağını düşündü ve ben altın almak için hâlâ makul bir temeli olduğunu düşünüyorum. Ancak bence daha genç insanlar ve dijital kuşakta olanlar için Bitcoin, bir değer deposu olarak tutmak istedikleri o dijital varlıktır.

Lee, Bitcoin’in 2021’in 2020’deki boğa koşusunu geride bırakacağını tahmin ediyor, bu da yıl içinde “ %300’ün üzerinde artış” anlamına geliyor.

“Altın iyidir ama genç nesil BTC’ye geliyor.”

Bitcoin’in hisse senetleriyle olan korelasyonu sorulduğunda Lee, borsa düzelirse BTC’nin değer kaybedeceği konusunda uyarıyor.

Bitcoin’in tutucu tabanının hâlâ küçük olduğunu unutmamalıyız. Diğer finansal araçlara sahip yaklaşık bir milyar insana kıyasla, Bitcoin’e sahip bir milyondan fazla gerçek insan olduğunu sanmıyorum. Yani çok küçük; olması gerekenin binde biri…

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin