Litecoin işlem ücreti, Bitcoin Cash'ten 20 kat daha fazla mı?
Litecoin işlem ücreti, Bitcoin Cash'ten 20 kat daha fazla mı?

Litecoin işlem ücreti, Bitcoin Cash’ten 20 kat daha fazla mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin işlem ücreti, Bitcoin Cash’ten 20 kat daha fazla mı? Bitcoin.com’un Twitter tanıtıcısı tarafından yapılan son bir açıklamada, Litecoin (LTC)’in işlem ücreti vurgulandı. Litecoin için ortalama işlem ücretleri, Coinmarketcap (CMC) gibi bir platform olan Bitinfocharts’da gösterildiği gibi %0,04’dür. Bu, her iki projeden destekçilerin birbirleriyle işlem ücretleri ve zaman temelinde savaştığı bir sosyal medya tartışması yarattı.

Litecoin işlem ücreti, uygulanması gereken oranın iki katı

Litecoin ticaret platformu, düşük ücretleri ile yani yatırımcılar için %0 ve gelir üreticileri için %0,2 ile iyi bilinen bir platform. Son zamanlarda Bitinfocharts’da, Litecoin’in kullanıcılarına yüksek işlem oranları uyguladığı ortaya çıktı. İşlemin gerçekleştiği ortalama oran %0,04 olup, bu da uygulanması gereken oranın iki katı.

Bu durum, Litecoin’in sözde en düşük %0,2 işlem ücretine sahip olan platform olduğu iddiasıyla oldukça çelişkili. Bitcoin Cash (BCH), Litecoin’e göre 20 kat olan işlemlerin ortalama ücretini %0,004 olarak hesaplamakta. Bu Litecoin ağının yanı sıra, blok başına yaklaşık 2,5 dakika süren hızlı işlemi sayesinde kullanıcılar için daha erişilebilir hale geldi.

Diğer yandan Bitcoin, blok başına 10 dakika hızında işlem yapar. Litecoin ayrıca scrypt tarafından desteklenen bir Proof-of-Work algoritması sunar.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin