Litecoin fiyatına etki etmesi beklenen gelişmeler neden etki etmiyor?
Litecoin fiyatına etki etmesi beklenen gelişmeler neden etki etmiyor?

Litecoin fiyatına etki etmesi beklenen gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC)’in kurucusu Charlie Lee, son LTC güncellemeleri hakkında tweet attı. Bu, tüm Litecoin taraftarlarına iyi bir haber gibi görünüyor. Litecoin fiyatına etki etmesi beklenen gelişmeleri birlikte inceleyelim.

Litecoin son dönemde bir çok platforma eklendi

Charlie Lee son konuşmasında şunları söyledi:

İyi haberler çok fazla ama fiyat kendi başına hareket ediyor. Bunun bir maraton değil bir sürat olduğunu unutmayın. Gelecekte Litecoin’deki gelişmeyi göreceksiniz.

Önemli haberlerden bazıları şunlardır; ünlü Winklevoss kardeşlerin liderliğindeki kripto para borsası Gemini, platformuna Litecoin’i ekledi. Bill Byrhadt tarafından kurulan Abra mobil dijital para cüzdanı, uygulamaya Litecoin’in ekleneceğini belirtti. CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeriyle 60. sırada yer alan Komodo (KMD), LTC/KMD çiftlerinin artık BarterDEX borsa platformunda işlem görüldüğünü açıkladı. OpenBazar olarak adlandırılan bir başka açık kaynaklı merkezi olmayan borsa platformu şimdi Peer-to-Peer (P2P) LTC ticaretine izin veriyor.

Litecoin fiyatına etki etmesi beklenen gelişmeler neden etki etmiyor?

Almanya merkezli ünlü borsalardan biri olan Börse Stuttgart, diğer kripto para birimleriyle birlikte LTC işlemlerini destekleyen Bison adında bir kripto para ticareti uygulaması başlatıyor. Charlie Lee bu gelişmelere rağmen Litecoin’deki fiyat düşüşünü şu sözlerle açıkladı:

Alıştan daha fazla satan insanlar fiyatı düşürüyor. Ortada olmaya çalışmıyorlar, ama gerçek bu. Birçok sebepten dolayı, insanlar satın almıyor ve ticarete ara vermiyorlar. Yani fiyat düşüyor. Bunun tek bir nedeni yok.

Yazım sırasında Litecoin, 7,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 137 dolardan işlem görmekte. Kripto para, son 7 günde %2,19 oranında kayıpla piyasada 6. sırada yer almakta. Bununla birlikte Litecoin, son 24 saatte %3,4 oranında artış gösterdi. Ayrıca, LTC fiyatı ay boyunca 130 dolar  ile 180 dolar arasında değişen fiyatlardan işlem gördü.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin