Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

Litecoin fiyat analizi: LTC yükselecek mi? Tahminler, önemli noktalar, beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 225 dolar, şu anda kripto para için erişilebilir bir seçenek gibi görünüyor. Kripto para piyasası son birkaç gündür patlama yaşıyor ve analistler, büyük kripto para birimlerinin Bitcoin’i takiben tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırmasını bekliyor. Litecoin bugün 174 dolarla zirveye çıkarken kripto para için 24 saatlik en düşük seviye 139 dolardı. Peki Litecoin yükselecek mi?

Litecoin fiyat grafiği

Litecoin yükselecek mi?
Litecoin yükselecek mi? Günlük grafik

Litecoin, gün boyunca bazı sert hareketlerden muzdaripti, ancak bir şekilde stabilize olmuş gibi görünüyor. Kripto para yazım sırasında 155,25 dolarda duruyor. Yirmi sekiz teknik göstergeden on sekizi bir satın almayı, yedisi tarafsız ve yalnızca üçü satmayı öneriyor. Bu göstergelerin dışında, osilatörlerin çoğu nötr iken, hareketli ortalamaların çoğu bir satın alma sinyalini gösteriyor.

Litecoin yükselecek mi?

Analist Quant Guy, Litecoin fiyat tahmininde çok ilginç bir oluşuma dikkat çekti. Analist, bir “ejderha başlı kalıbı” tanımladı. Kripto para şu anda oluşumun son aşamalarında ve yakında patlama görebilir. Analiste göre Litecoin, Bitcoin ve Ethereum kadar hızlı bir şekilde yükselmediği için trader’lar için daha güvenli bir seçenek.

Fiyat hareketleri oldukça mütevazı, ancak düşüş baskısına işaret etmiyor. Analist, kripto paranın kademeli olarak yükselmeye devam etmesini bekliyor. Ancak yine de bir miktar oynaklık beklenebilir. LTC’nin mevcut fiyat seviyesi Fibonacci uzantısında. Analist Litecoin’in bir sonraki hedefinin 173 dolar olmasını bekliyor.

Analist WallStreet Jhonny Dipzz, Litecoin fiyat tahmininde ters bir baş ve omuz oluşumu tespit etti. Analist, kripto paranın oluşumdan yukarı yönde kırılmasını ve daha yüksek seviyelere hareket etmesini bekliyor. Kripto para birimi şu an için yükselişte ve en azından piyasa boğaya gelene kadar bir süre bu şekilde kalacak gibi görünüyor.

Analist M. Fariello, Litecoin fiyat tahmininde Litecoin’in geleceği için oldukça iyimser. Analist, Bitcoin’in en az 38.000 dolara yükselmesini bekliyor ve bu gerçekleştiğinde Litecoin’in yükselmesine yardımcı olmasını bekliyor.

Analistler olumlu

Fariello, 139 dolar seviyesinde güçlü bir destek bekliyor ve eğer destek devam ederse, o zaman para için yükseliş onaylanabilir. Şimdiye kadar, destek seviyesi güçleniyor gibi görünüyor. Analiste göre Litecoin, orta vadede 245 dolar seviyesini geçebilir. Bununla birlikte, kripto para 139 dolarlık destek seviyesini kaldıramazsa 100 dolara bile gerileyebilir.

Analistlerin çoğu Litecoin’in geleceği konusunda anlaşmış görünüyor. Gelecek parlak görünüyor ve Litecoin’in yukarı yönlü yörüngesini tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru sürdürmesi bekleniyor. Litecoin fiyat tahminlerinde analistler, en azından 160 dolar ​​seviyesine yükselen bir yörünge bekliyorlardı; ancak artıştan sonra düzeltmeler gelebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin