Litecoin ve Waves fiyat analizi: LTC ve WAVES için izlenecek kritik seviyeler
Litecoin ve Waves fiyat analizi: LTC ve WAVES için izlenecek kritik seviyeler

Litecoin Analizi: LTC balinaları 260 $’a yükselen bir satın alma çılgınlığına mı giriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı, 247 $ ‘dan 157 $’ a düşen önemli bir satıştan sonra 12 saatlik grafikte yükselen bir paralel kanal içinde sınırlı kalıyor. Görünüşe göre LTC balinaları, daha da fazla satın almak için son dipten yararlandı.

Litecoin fiyatı 260 dolara yükselmeyi hedefliyor

12 saatlik grafikte Litecoin fiyatı, yükselen paralel kanalın bir parçası olan kritik bir destek trend çizgisini savundu. LTC, 214 dolara ve sonunda modelin üst sınırı 260 dolara doğru önemli bir toparlanma hedefliyor.

ltc price

LTC, temel destek seviyesini 170 $ ‘da savunabilirse, toparlanma olasılığı artacak. Ek olarak, 100.000 ile 1.000.000 arasında coin tutan balina sayısı son üç haftada beş kat arttı ve bu da büyük sahiplerin daha fazla LTC biriktirmek istediğini gösteriyor.

ltc price

Öte yandan, ayılar, özellikle de 170 dolarlık temel destek seviyesini kırabilirlerse, yine de güç kazanabilirler. Bu kritik noktanın altındaki bir kırılma dikkate değer olacaktır.

ltc price

Düşüş senaryosunda ise  Litecoin fiyatı kısa bir duraklamadan önce kolayca 140 dolara ve sonunda uzun vadede 110 dolara düşebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin