Lisk Core 1.0.1 güncellemesi Lisk Core 1.0.0 ile uyumlu olacak
Lisk Core 1.0.1 güncellemesi Lisk Core 1.0.0 ile uyumlu olacak

Lisk Explorer v1.7.0 sürümü yayınlandı: Lisk yüzde 10 oranında artışa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lisk bugün Lisk Explorer v1.7.0 sürümünü açıkladı. Bu güncelleme ayrıca Japon Yeni, İngiliz Sterlini ve Polonya Zlotisi’nin de entegrasyonunu içeriyor. Bu sürümde, şu döviz kurları gerçek zamanlı olarak güncelleniyor: LSK, BTC, USD, EUR, GBP, RUB, PLN, CNY, JPY.

Lisk Explorer v1.7.0 sürümü neleri içeriyor?

Ayrıca güncelleme şunları içeriyor:

  • Para birimi seçicisinin yeniden tasarlanması
  • Çin Yuanı (CNY) fiyat değişkenini değiştir
  • İngiliz Poundu (GBP) fiyat teklifi ekle
  • Polonya Zlotisi (PLN) fiyat teklifi ekle
  • Japon Yeni (JPY) fiyat teklifi ekle

Lisk ayrıca geçtiğimiz günlerde Lisk Core 1.0 TestNet’i canlı olarak yayınladı. Lisk Core 1.0, birkaç değişiklik içeren bir hard fork.

Lisk (LİSK) nedir ve kullanıcılara neler sağlar?

Lisk, Proco of Work (PoW) veya Proof of Stake kullanmayan merkezi olmayan bir ağ. Lisk, Delegated of Stake olarak adlandırılan BitShares’in orijinal consensus algoritmasının azaltılmış bir uygulamasını kullanır. Bu algoritma, her bir LSK sahibinin, ağı güvenceye almaktan sorumlu “mainchain delegeleri” için oy kullanmasını mümkün kılıyor. LSK, Lisk’in kripto para birimi.

Lisk öncelikle bir yazılım geliştirme aracı. Son yıllarda, birçok şirket ve kurum Blockchain teknolojisine geçiş yapmak istedi. Ancak bu entegrasyonu gerçekleştirebilecek yetkinliğe sahip olmadıkları için kod geliştiricilerini bulup fonlamak zorunda kaldı. Lisk, Blockchain üzerinde çalışan endüstriye özel uygulamalar geliştirmek için bir platform sağlayarak bu cepheye yardımcı oluyor.

Bu sürüm ağırlıklı olarak iyileştirmelere ve düzeltmelere odaklanıyor

Lisk’in Pazarlama Müdürü  Michael Borowiek’e göre, Lisk’in ayırt edici özellikleri, JavaScript, yan zincirler (Sidechain Geliştirme Kiti-SDK) ve modülerleştirmeye odaklanmasıdır. Daha büyük bir uzmanlığı ise Lisk Blockchain erişilebilirliği ve kullanıcı merkezli yapıda olmasıyla pazarlama ve toplum algısını değiştirebilecek güçte olmasıdır.

Bu sürüm ağırlıklı olarak iyileştirmeler ve küçük hata düzeltmelerine odaklandı. En önemli tamamlama, tek bir kurulumla çoklu ağların desteğini içeriyor. Bunu mümkün kılmak için tüm ağa özgü dosyaları ağ başına ilgili dizinlere yerleştirdiler. Lisk, bu hafta başında bir donanım cüzdanı olan Trezor’dan destek aldıklarını da duyurdu.

Lisk (LİSK) fiyat grafiği
Lisk (LİSK) fiyat grafiği

Lisk (LİSK) fiyatından son durum

Lisk (LİSK) yazım sırasında, %9,3 oranında artışla 5,31 dolardan işlem görüyor. Lisk şu anda 570 milyon dolarlık piyasa değeriyle 24. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin