Ari David Paul, Bitcoin için en büyük tehlikeyi açıkladı
Ari David Paul, Bitcoin için en büyük tehlikeyi açıkladı

Lisanslı borsadan Bitcoin boğalarına büyük destek: BTSE Futures 100x’e kadar kaldıraç destekleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin topluluğunun başka bir galibiyeti kutlamak için iyi bir nedeni var. Lisanslı bir kripto borsası BTSE, Bitcoin vadeli işlem ürünlerinin canlı ticaretini başlatıyor. BTC futures ürünü, borsadaki BTSE Futures platformunda piyasaya sürülecek ve 100x’e kadar kaldıraç destekleyecek. Yeni servis Haziran 2019’da yayınlanacak.

Bitcoin 7 fiat biriminde işleme açılacak

BTSE Futures platformu, fiat ve kripto için marj teminat olarak destek vermektedir. Yatırımcılar hem fiat hem de kripto kullanırken marjı belirleme kabiliyetine sahip olacaklar, özellikle USD yerleşik Bitcoin veya Tether vadeli işlemlerini alıp satarken, para birimi dönüştürmeleri gerekmeyecek.

Şu anda, BTSE, ABD doları, Euro, GPB dahil yedi fiat para birimini desteklemektedir. Dahası, platform şu anda Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve USDT dahil olmak üzere dört ana dijital varlığı desteklemektedir. BTSE’nin CEP’si Jonathan Leong, yeni ürününü şöyle dile getirdi:

BTSE Borsası, kripto para birimi yatırımcılarına bir likidite ürünleri paketi sağlamada lider olmayı hedefliyor. Çok taraflı teminat platformumuz, geleneksel fiat tabanlı yatırımcılar ve kripto para sahipleri arasındaki boşluğu kapatıyor. Ek olarak, çoklu para birimli sipariş defterimiz, küresel kullanıcıların toplu bir sipariş defterinde kalın likidite ile işlem yapmalarına olanak sağlıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin