featured

Lider kripto varlıklar durağan seyrederken bu altcoinler hızla yükseliyor: İşte büyümeyi sürdüren 10x token projesi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası 24 Kasım Cuma günü itibariyle karışık bir seyir izlemesine rağmen olumlu bölgede kalmayı başardı. Bugünkü olumlu yükseliş ivmesi, küresel piyasa değerini bir önceki güne nazaran yüzde 2,3 seviyesinde arttırdı ve kripto para piyasası toplam değeri basın saati itibariyle 1,42T dolar seviyesine ulaştı.

Buna karşın küresel piyasada işlem hacmi bugün itibariyle düşüşteydi ve basın saati itibariyle 54,6 milyar dolara geriledi. Açgözlülük hâlâ baskın olduğu için korku ve açgözlülük endeksi 73 seviyesinde. Bu durum, yatırımcı arasındaki açgözlülüğün yüksek olduğuna ve potansiyel yatırımcıların kâr edecek varlıklara yöneldiğini işaret ediyor.

Lider kripto varlıklar minimal değişimler gösteriyor!

Bitcoin (BTC) fiyatı güne yükseliş ivmesiyle başladı ve haftanın son işlem gününde fiyatı günlük yüzde 0,1 gibi küçük bir oranda yükseliş yaşadı. Buna rağmen bu minimal kazanımlarla birlikte haftalık bazda yüzde 3 artış kaydettikten sonra basın saati itibariyle 37,4 bin dolar seviyesinde bulunuyor. Bitcoin fiyatının bir sonucu olarak token’ın işlem hacmi aynı dönemde yüzde 38 oranında düştü ve şu anda 13,4 milyar dolar seviyesinde.

kripto

Bollinger bantları, BTC grafiğinde birbirinden uzak ve bu durum piyasa oynaklığı ile birlikte Bitcoin fiyatı üzerinde yüksek değişkenlik seviyelerini gösteriyor. Bununla birlikte Göreceli Güç Endeksi (RSI) ortalama çizginin altında ve yükselişe rağmen Bitcoin fiyatında ayı aktivitesini göstermektedir.

BTC ile birlikte Ethereum da hafif bir boğa hareketi ile işlem gördü. Günlük %0,31’lik bir artış kaydettikten sonra 2.066 seviyesine ulaştı ve haftalık artış şu anda yüzde 4,7 seviyesinde bulunuyor. işlem hacmi aynı dönemde yüzde 36 oranında düşerek şu anda 7,7 milyar dolar seviyesinde.

ETH’ye ait Bollinger bantları birbirinden çok uzakta ve bu durum varlığın fiyatında yüksek oynaklık seviyelerini gösteriyor. Ayrıca bu verileri, Göreceli Güç Endeksi (RSI) destekliyor. Endeks, ortalama çizginin altında ve yükselişe rağmen Ethereum fiyatında ayı aktivitesi gösteriyor.

XRP grafiğindeki formasyon dikkat çekiyor!

Günün en çok yükselen büyük dijital varlıklarından biri olan XRP’nin günlük grafiğinde oluşan fincan ve kulp formasyonu dikkat çekti. Bu grafik, yükseliş eğiliminin tersine döndüğünü gösteriyor ve kripto para analisti Dark Defender, kısa vadeli hedeflere dikkat çekerek iyimserliğini koruyor.

Analist; XRP’nin 0,6649 dolar ve 0,7312 dolarlık direnç seviyelerini aşması durumunda elde edilebilecek olan 1,05 dolar ve 1,88 dolarlık seviyelere çıkacağını söylüyor. XRP’nın bugün itibariyle fiyatı yüzde 2,02 artışla 0,6217 dolardan işlem görürken işlem hacmi de yüzde 6,54 düşüşle 1,20 milyar dolara geriledi.

Kripto para piyasası: UNI, LSK ve SEI tokenleri boğa hareketi ile yükseliyor!

Haftalık en iyi performans gösteren altcoinlerinden olan Uniswap (UNI) da boğa hareketine başladı. Fiyatı günlük yüzde 1 artış kaydettikten sonra dolar 6,2 oldu ve haftalık artış yüzde 18’e ulaştı. UNI’nin işlem hacmi aynı dönemde yüzde 13 düşerek 378 milyon dolara geriledi.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesine yakın ortalama çizginin üzerinde olduğundan Bollinger bantları, Uniswap fiyatında yüksek oynaklık seviyeleri göstererek ayrışıyor ve Uniswap fiyatında boğa hakimiyetini gösteriyor.

Günlük yüzde 7,7’lik bir yükselişle piyasada hareketlilik yaratan Sei (SEI) de boğa hareketinin ardından 0,217 dolar oldu. Haftalık yükseliş ise yüzde 42’ye ulaştı. Bununla birlikte Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesinde ve Bollinger bantları Sei fiyatında yüksek oynaklık seviyelerine işaret ediyor. Son olarak Sei fiyatında boğa hakimiyeti beklenirken SEI’nin işlem hacmi aynı dönemde yüzde 12 düşerek 376 milyon dolara geriledi.

Lisk (LSK) de boğa hareketine başladı, zira Lisk fiyatı günlük yüzde 16’lık bir artış kaydettikten sonra 1,22 dolar olarak gerçekleşti ve haftalık artış yüzde 10’a ulaştı. LSK’nın işlem hacmi aynı dönemde yüzde 3609 artarak şu anda 175 milyon dolarda. Piyasa değeri yüzde 19,93 artarak 162.698.233 dolara yükseldi.

Gelecek vadeden 10x projesi ile tanışın: Meme Kombat büyümeyi sürdürüyor!

Kripto para piyasasındaki hareketler yatırımcıları 10x ptansiyele sahip projelere yönlendirdi. Anaslitlere göre 10x projelerinden biri olan Meme Kombat eğlence ve kazancı yatırımcıya aynı anda sunuyor. Meme para karakterlerinin birbiriyle savaşarak kazanç elde etmesi üzerine inşa edilen platform, interaktif bahis ve pasif stake seçenekleri sunuyor. Böylece savaş galipleri, büyük ödüller ile birlikte heyecanlı arenalarda ödül kazanma şansı yakalıyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Kısaca MK tokeni olarak alıcıya ön satış tekniği ile sunulan token, yüzde 112 APY kazanma şansı da veriyor. Bunun yanında son X paylaşımında ön satışla birlikte MK toplam 2 milyon USDT’ye ulaştığında 10.000 USDT hediye edeceğini duyurması heyecan yarattı.

Yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören bu haberler ile birlikte Meme Kombat’a ait ön satışlar 1.8 milyon doları geçti. Meme Kombat fiyatı şu anda 0.189 dolardan işlem görüyor. Alınabilecek en iyi kripto varlıklar arasında sıralanan Meme Kombat, 10x kâr sağlamayı amaçlayanların ilgisini çekiyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

blockchainreporter

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin