Bitmiyor… Facebook'un kripto projesi için bir engel daha
Bitmiyor… Facebook'un kripto projesi için bir engel daha

Libra için yeni ortaklar kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Libra Birliği yönetiminden Bertrand Perez, bankalar da dâhil olmak üzere birçok şirketin, Facebook önderliğindeki stabil coin projesi olan Libra’ya katılmakla ilgilendiğini söyledi.

Perez, CNBC’ye verdiği röportajda projeye katılmaya ilgi duyan “Bankacılık ve finansal kurumlar” olduğunu belirtti. Röportaj sırasında kurum ismi verilmemesinin yanında finans ve bankacılık alanında da aktif olan saygın şirketler olduklarını vurguladı.

Halen, 21 kurucu üyesi bulunan Libra birliği içerisinde şu an hiçbir banka bulunmuyor. Daha önce, derneğin Facebook dâhil 28 üyesi vardı. Ancak son haftalarda 7 yüksek profilli şirket olan Visa, Mastercard, PayPal, Stripe, eBay, Booking Holding ve çevrimiçi pazaryeri MercadoLibre projeden ayrıldı.

Bu ayrılmalara rağmen, Perez Libra başladığında birliği 100 üyeye sahip olacağı konusunda ısrarcı. Projenin yoğun düzenleyici incelemesi göz önüne alındığında, Perez lansmanın gecikebileceğini de itiraf etti:

Düzenleyicilerden gelen birçok soruyu cevaplamamız ve platformu rahat şekilde oluşturmamız için zaman gerektiğinin farkındayız. Birkaç çeyrek dönem sonra veya daha öncesinde piyasaya çıkmayı beklemiyoruz.

theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin